Gelin fotoğrafçısı Tan Karakoç
ÜNLÜ STİLİ

Gelin fotoğrafçısı Tan Karakoç

Hazır düğün sezonu da açılmışken bu en özel günü ölümsüzleştirmesi için bir fotoğrafçısı mı arıyorsunuz? O zaman size bir önerimiz var.

GÜNCELLEME TARİHİ: 15 Nisan 2014

Nilüfer Türkoğlu
nilufer.turkoglu@caferuj.com.tr



Gelin olmuş giderken kadın, fotoğrafçısını da arıyor hayatının bu en özel anı için. Nasıl aramasın? Bir ömür hatırlamak isteyeceği beyazlar içindeki halini ölümsüzleştirmesi için en iyi fotoğrafçıyı bulması şart! Yoksa herkes fotoğraf çekiyor, memlekette!

'Gelin Fotoğrafçısı' olarak nam salan fotoğrafçı Tan Karakoç, fotoğrafın hayat olduğunu tanımlarken düğün gününün ne kadar önemli olduğunu da vurguluyor.

"Bu prensiple düğün fotoğraflarınızı çekiyoruz. O özel günde; yaşadığınız tüm duyguları belgeleyip; sizlere sunuyoruz" diyor.


Siyah beyaz veya renkli karelerde yakaladığı mutluluğu, hüznü, o küçücük detayları, duygu geçişlerini objektifine taşırken genel bir beğeni algısı yaratmayı da hedfliyor.

Çok uçlara kaçmıyor, doğallık ve yalınlıktan ödün vermiyor.

Tam da düğün sezonunun açıldığı bugünlerde evlenmek için gün sayan çiftlerin yardımına koşuyor.

Ankara'da yaşayan fotoğrafçı, diğer şehirlere de gidiyor, il il deklanşöre basıp gelin ve damadı bu özel gününde yalnız bırakmıyor.

Son yıllarda giderek popülerleşen düğün fotoğrafçılığına kendine has bir bakış açısı ve tazelik getiren Karakoç, aileden fotoğrafçı.

Baba mesleğini devam ettirirken gelişen ve değişen teknolojinin de tüm olanaklarından yararlanıyor.

Bu özel günde çiftleri, isteğe göre, günün başından sonuna kadar fotoğraflıyor.

Gelin ve damadın hazırlık aşamaları, aile ve arkadaşlarla geçirilen vakitler, imzayı atmadan önce içilen o rahatlatıcı kadehlerde Tan Karakoç da orada!

Kır düğününde de kış düğününüde de yanı başınızda!

Üstelik siz fark etmeden çekiyor pek çok fotoğrafı. Kimi zaman da yön veriyor.

Nişan, düğün ve ayrıca doğum fotoğrafçılığında usta bir isim Tan Karakoç.

Kim bilir kaç çifti evlendirdi ve kaç çifti daha evlendirecek bu tatlı yolda... Gözüne ve kalbine sağlık...