23 Nisan eğlencesi; Palladium çocuk şenliği
ÜNLÜ STİLİ

23 Nisan eğlencesi; Palladium çocuk şenliği

Palladium AVM, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını 23- 27 Nisan tarihleri arasında gerçekleştireceği birçok etkinlik ve sürpriz hediyelerle kutlayacak. Doğa Koleji sponsorluğunda gerçekleşecek şenlikte; Xbox ve Playstation turnuvalarından Hello K

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Nisan 2014

Palladium AVM, 23 Nisan'ı beş gün boyunca gerçekleştireceği bir dizi etkinlik ile festival havasında karşılayacak. 23 – 27 Nisan tarihleri arasında Doğa Koleji sponsorluğunda gerçekleşecek olan etkinlikler dizisi 23 Nisan'da Xbox ve PlayStation turnuvaları ile başlayacak. Aynı gün gerçekleşecek ''Game of Gölge Show'da' gölge gösterisini bambaşka bir boyuta taşıyan ekip, en özel şovlarını çocuklar için sergileyecek.

Bir başka alanda ise çizgi film kahramanları Caillou, Pocoyo, Marsupilami çocuklarla fotoğraf çektirerek imza dağıtacak. Farklı ülkelerden gelen çocuklar ise 23 Nisan etkinlikleri kapsamında kendi ülkelerine özgü dans gösterisi düzenleyecekler. Çocukların yaratıcı yönlerini geliştirecek olan ve 5 gün sürecek 'atölyeler'de her gün farklı bir çalışma gerçekleştirilecek.

Palladium'da 23 Nisan etkinlikler bir hafta sürecek:
Hello Kitty, Greenbox ve Bobble Heads geliyor!

23-24 Nisan'da ise ''Bobble Heads'' ile çocuklar sevdikleri karakterlerin minyatür haline dönüşebilecekler. Fotoğrafı çekilen çocuklar beğendikleri karakterlerin gövdelerini seçerek hayallerindeki kahramanların minyatür halleri olacak.

25-26-27 Nisan'da Hello Kitty oyun alanında çocuklar hem çeşitli aktivitelerle eğlenceli vakit geçirecek hem de aynı alanda Hello Kitty ile bir araya gelerek hatıra fotoğrafı alabilecekler.

26-27 Nisan tarihlerinde Greenbox teknolojisi ile çocuklar sevdikleri çizgi film karakterlerle hayallerindeki dünyada bir araya gelip fotoğraf çektirebilecekler.