Diyarbakır'a gel Ricky!
ÜNLÜ STİLİ

Diyarbakır'a gel Ricky!

Ricky Martin, resmi internet sitesi üzerinden "Nerede konser vereyim?" diye sordu. Londra için 57 istek geldi, Diyarbakır için tam 3.070 oy yağdı!

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Nisan 2014

Ricky Martin, yeni konser turnesinde hangi şehirlere gideceğine karar vermek için resmi internet sitesinde oylama başlattı ve hayranlarına şöyle seslendi: "Konser için dünyanın birçok yerine gittim, daha da çok yere gitmek istiyorum. Nerede konser vermem gerektiği konusunda bana yardımcı olun. Siteye dünya haritası koyduk, şehrinizi belirleyin ve oylayın. Bana yardımcı olun."

Şu an http://www. rmaroundtheworld.com/#/ home adresinde devam eden oylama 28 Nisan'da sona erecek. Oylamada hangi şehirler önde dersiniz? New York mu, Londra mı? Yoksa Martin'i çok seven Latin Amerika ülkeleri mi? Bu yazı yazıldığı sırada Londra için 57, New York için 167, Rio için 139, Buenos Aires için bin 51 oy kullanıldı. Bizden ise İstanbul'dan 237, Ankara'dan 53 oy kullanılmış.

Turne öncesi anket

Porto Riko'lu yıldız Ricky Martin'in, yeni dünya turnesi öncesi nabız yoklamak için başlattığı ankette sürpriz sonuç. Londra'dan 57, New York'tan 167 isteğin geldiği ankette Diyarbakır 3.070 oyla zirveye adını yazdırdı.

'Haydi megri megri'
Oy patlamasının nedeni ise daha sonra ortaya çıktı. İnternetin haylaz çocukları olan İncisözlük yazarlarının 'Oylar Diyarbakır'a megri megrii!' diye kampanya başlatıp Ricky Martin'in anketine oy istedikleri anlaşıldı.