Fotoğrafçı Terry Richardson'a taciz iddiası
ÜNLÜ STİLİ

Fotoğrafçı Terry Richardson'a taciz iddiası

GQ, Vogue, Rolling Stone gibi moda dünyasının en önemli dergilerine fotoğraflar çeken Terry Richardson ile ilgili olarak uzun zamandır devam eden taciz suçlamalarına bir yenisi daha eklendi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 24 Nisan 2014

İngiliz model Emma Appleton kişisel Twitter hesabından Terry Richardson'un kendine gönderdiğini iddia ettiği bir mesajın ekran görüntüsünü paylaştı. Terry Richardson'un Facebook hesabından yolladığı iddia edilen mesajda ünlü fotoğrafçı genç modele: Eğer seninle yatabilirsem New York'daki bir Vogue çekimine adını yazabilirim diyor. (If I can f*** you I will book you in ny for a shoot for Vogue).

Model Emma Appleton Twitter hesabından paylaştığı ekran görüntüsünün ardından sosyal medyadan büyük destek aldı. Twitter'dan yapılan yorumlara cevap veren Appleton, "Ne? diye sordum. O da, evet mi hayır mı?" şeklinde cevap verdi dedi.

Terry Richardson ise iddiayı sözcüsü aracılığı ile reddetti. Richardson'un sözcüsü mesajın sahte olduğunu söyledi. Vogue dergisi ise mesaj ile ilgili açıklama yapmayı reddetti.

Olayın sosyal medyada patlamasının ardından genç model Emma Appleton, Twitter hesabını kapatırken, Instagram hesabındaki paylaşımlarını da sildi.