Scarlett ve Lupita, 'Orman Kitabı'nın sesleri olacak
ÜNLÜ STİLİ

Scarlett ve Lupita, 'Orman Kitabı'nın sesleri olacak

Oscar'lı aktris Lupita Nyong'o ve anne olmak üzere olan Scarlett Johansson, 1967 Disney yapımı 'Orman Kitabı' filminin animasyon versiyonunda karakterlere ses verecek başrol isimler arasında.

GÜNCELLEME TARİHİ: 25 Nisan 2014

Bu yılki Oscar Ödül Töreni'nde '12 Yıllık Esaret' filmiyle 'en iyi yardımcı kadın' kategorisinde Oscar kazanan siyahi aktris Lupita Nyong'o'nun vahşi çocuk Mowgli'yi evlat edinip büyüten kurt Rakcha'yı seslendirmesi düşünülüyor. Hollywood'un sarışın bombalarından Scarlett Johansson da avını yok etmeden önce hipnotize eden kötü karakter olan piton Kaa'yı seslendirecek.

Şu ana kadar projeye sadece Altın Küre ödüllü Idrıs Elba 'nın imza attığı öğrenildi. Elba, Mowgli'nin baş düşmanı insan yiyen kaplan Shere Khan'ı seslendirmeye hazırlanıyor. Mowgli rolünün sesi için kimle anlaşıldığı henüz öğrenilemedi.

Yönetmeni Jon Favreau, senaryosu Justin Marks tarafından hazırlanan filmin asıl hikayesi, 1894 yılında İngiliz yazar Rudyard Kipling tarafından kaleme alınmıştı. Filmin, 9 Eylül 2015 tarihinde görücüye çıkması planlanıyor.