"Kıvrımlı hatlarım olduğu için çok memnunum"
ÜNLÜ STİLİ

"Kıvrımlı hatlarım olduğu için çok memnunum"

Brezilyalı manken Adriana Lima, "Seksi olmak kendinize nasıl baktığınızla ilgili" deyip ekliyor: "İşe kusurlarınızı kabul etmekle başlayın... Sahip olduğunuz fiziksel özelliklerinizi de kucaklamalısınız. Benim kıvrımlı hatlarım var ve bundan dolayı çok mu

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Mayıs 2014

Victoria's Secret mankeni Adriana Lima; masmavi gözleri, parlak kumral saçları ve muhteşem vücut hatlarıyla podyumun en beğenilen isimleri arasında. Savaşçı bir ruha sahip olan Brezilyalı mankenin Sırp basketçi Marko Jaric'le olan evliliğinden iki kızı bulunuyor. Eşiyle boşanma arefesinde olan Adriana Lima, hakkında merak edilenleri Harper's Bazaar dergisine anlattı:

"Doğumdan sonra vücudunuza neler olacağını tahmin bile edemiyorsunuz. Ama ben elimden geleni yaptım; kısacası çok çalıştım."

"Ağır bir spor programı uyguladım"

Kızım Sienna'yı doğurduktan üç hafta sonra doktorum beş haftalık ağır bir antrenman planı verdi. Spor eğitmenim Michael Olajide Jr. Boks'la birlikte kardiyo ve ip atlamanın yanı sıra günde iki kez 90 dakikalık vücut egzersizlerinden oluşan ağır bir programı uyguladım. Bu dönemde sadece sebze, siyah pirinç ve küçük porsiyonlarda protein tükettim.

Kelimenin tam anlamıyla savaşçı bir ruha sahibim. Eğer üçüncü çocuğumu doğurmaya karar verirsem, vücudumu yeniden forma sokabilmek için hangi egzersizlere başlamam gerektiğini çok iyi biliyorum.

Kızlarım Valentina ve Sienna ile birlikte parkta oyun oynayıp yemek yapıyoruz. Sonra Valentina'yı okula götürüyorum.

Benim için rahatlık çok önemlidir. Hamile olduğum dönemlerde sadece tişört, jean ya da tayt ve parmak arası terlikler giyerdim. Güzellik konusunda da doğallıktan yanayım. İki çocuğunuz varken hazırlanmak ya da saçınızı yapmak için fazla zamanınız olmuyor. Sabah 05.00'te uyanıyorum.

"Brezilya kanalları izlerim"

Köklerime bağlı biriyim. Evde doğduğum şehir olan Bahia'nın egzotik yemeklerini pişirip televizyonda Brezilya kanallarını izliyorum. Ayrıca 4 yaşındaki kızım Valentina'ya Portekizce öğretiyorum. Çocuklarımın annelerinin nereden geldiğini ve doğduğu toprakları bilmelerini istiyorum.

Okyanusa bayılıyorum. Bu yüzden bir tekne aldım. Yıllar önce Brezilya'da katıldığım bir kampanya çekiminde ilk kez bir tekneye binmiştim. İçimden şöyle demiştim: Çok çalışacağım ve bir gün ben de böyle bir tekne alacağım.

Seksi olmak kendinize nasıl baktığınız ve kişiliğinizle ilgilidir. İşe kusurlarınızı kabul etmekle başlayın. Ayrıca hata yapmanın normal olduğunu kabul etmelisiniz. Sonuçta hepimiz insanız. Bu yüzden kendinize haksızlık etmeyin ve kendinizi olduğunuz gibi sevin.

Herkesin vücut şekli farklıdır. O yüzden sahip olduğunuz fiziksel özellikleri de kucaklamalısınız. Benim kıvrımlı hatlarım var ve ben bundan dolayı çok memnunum.

Çok güzel bir elbiseyi beğenirim çünkü yetenekli bir tasarımcının elinden çıkmıştır. Ama öncelikle bu kıyafeti taşıyan kişinin kim olduğuna bakarım. Kişinin içidir önemli olan, dış görünüşü sonra gelir. Hayatın gerçek değerleriyle ilgileniyorum.

Kadınlar yaş aldıkça güzelleşiyor. Bedenim izin verdiği sürece mankenlik yapmaya devam edeceğim. Umarım doğa bunu gerçekleştirmeme olanak verir.

"Spiritüel kitaplar okurum"

Alternatif tıp uzmanı Deepak Chopra'nın felsefesinden alıntılar dinliyorum. Podyuma çıkmadan önce onu dinlemek, ritüele dönüştü benim için. Güçlü olduğunuzu ve kendinize inanmanız gerektiğini söylüyor. Hatta uyandıktan sonra beş dakika boyunca Chopra dinlerim.

Paulo Coelho, Mahatma Gandhi ve Dalai Lama; beni en çok etkileyen isimler. Spiritüel kitaplar okumayı severim. Şu sıralar Eckhart Tolle'un 'The Power of Now' (Şimdinin Gücü) adlı kitabını okuyorum.