Hayatın direksiyonuna geçme zamanı!
ÜNLÜ STİLİ

Hayatın direksiyonuna geçme zamanı!

Boğazınızla ok kırabilir misiniz? Kırık camların üzerinde yürüyebilir misiniz? Hiçbir şey imkânsız değildir, yeter ki direksiyonda sen ol!

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Haziran 2014

Yola rehbersiz giren, iki günlük yolu yüzlerce yılda gider."
Mevlana


Boğazınızla ok kırabilir misiniz? Kırık camların üzerinde yürüyebilir misiniz? Hiçbir şey imkânsız değildir, yeter ki direksiyonda sen ol! Kurban rolüne sığınarak hayatımızı çıkmaza sokar; gerçek ihtiyaçlarımızın ne olduğunu, onları nasıl karşılamaya çalıştığımızı, içimize nasıl bakmamız gerektiğini, kendimizi nasıl tanıyabileceğimizi, nasıl düşündüğümüzü, neye değer verdiğimizi, ne hissedip nasıl davranacağımızı bilemeyiz. Bununla da kalmayıp ne kadar başarılı, bilinçli veya sağlıklı olduğumuzu sorgularız, hatta kapasitemizi ne kadar kullandığımızı... "Var" olmayı, "bir" olmayı, akıştaki dengeyi ve yaşam oyununu öğrenmeye çalışırken bocalarız. Çünkü hayatımızın direksiyonunda biz değil başkaları vardır...
Eğer hayatınızın direksiyonuna geçebilirseniz, ateşin üzerinde bile yürüyebilirsiniz!

Zihinsel ve duygusal blokajlarımız bir set olarak her adımda karşımıza çıkıyor. Peki, ya bu blokajlar gerçek değil de hayaliyse…

Kemal İslamoğlu, bütün bu blokajların aslında öğrenilmiş çaresizlikle önümüze koyduğumuz, yolumuzu tıkayan engeller olduğunu söylüyor. Kazanılacak farkındalıkla bu engelleri ortadan kaldırmanın mümkün olduğunu belirten İslamoğlu, bizleri farkındalık kazanıp gerçek potansiyelimizde yaşamaya davet ediyor.

Yurtiçi ve yurtdışında 20 yıldan beri 100 binden fazla profesyonelle danışman, eğitmen ve koç olarak çalışan Kemal İslamoğlu, Hayatın Direksiyonuna Geç adlı eseri ile birçok kişisel gelişim kitabının açık bıraktığı "pratik" alanı da başarıyla dolduruyor ve size hayatınızın yol rehberini sunuyor. Dahası imkânsız denen şeylerin yapılabilir olduğunu ispatlıyor!

İslamoğlu, kitabı alan okurlarına 4 saatlik canlı eğitim deneyimini de ücretsiz olarak sunuyor!

YAZAR HAKKINDA
15 Mart 1966'da İstanbul'da doğdu. Yıldız Teknik Üniversitesi'nde makine mühendisliği eğitimini tamamlandıktan sonra profesyonel iş yaşamına başladı. Uluslararası şirketlerde farklı kademelerde çalıştı. Girişimcilik deneyimleri de olan İslamoğlu, 20 yıldır kariyerini yetişkin öğrenmesi üzerinde sürdürüyor. Yurtiçi ve yurtdışında 100 binden fazla profesyonelle bir araya geldi. Birçok organizasyonel gelişim projesinde danışman, eğitmen ve koç şapkasını giydi. Hayatın Direksiyonuna Geç, bütün deneyimlerinin birikimi sonucunda ortaya çıkan tecrübelerinin, daha geniş kitlelere yayılabilmesi ve bu bilgilerden herkesin yararlanabilmesi adına oluşturduğu ilk kitabı.