Indila ilk kez İstanbul’da!
ÜNLÜ STİLİ

Indila ilk kez İstanbul’da!

Dernière Danse şarkısıyla kısa sürede listelerde üst sıralara yükselen, son zamanların en çok dinlenen şarkıcısı Indila, çok keyifli bir konserle ilk kez İstanbullu hayranlarıyla buluşuyor. Üstelik Zorlu Center meydan katı park alanında gerçekleşecek bu m

GÜNCELLEME TARİHİ: 25 Haziran 2014

Güncel ritimlerle birleşen, tamamen özgün ve zaman-ötesi karışımlardan oluşan şarkılarıyla müzik dünyasının dikkatini çeken, kısa sürede dünyanın birçok yerine tınılarını ulaştıran Indila, Zorlu Center Park alanında vereceği ücretsiz konseriyle ilk kez İstanbullu hayranlarıyla bir araya geliyor.

Michael Jackson'dan Jacques Brel'e, Ismael'den Lata Mangeshkar'a kadar çok farklı sanatçının etkisinde yetişen Indila, daha yedi yaşındayken, kendi şiirlerini yazmaya başladı. Şiirleri bir süre sonra şarkılara dönüşen Indila, 2010 senesinde Fransız rap ve Hip Hop çevresine girip, "Hiro" Soprano, Rohff eseri "Thug Marriage" ve Nessbeal eseri "Dust Empire" gibi birçok isimle çalıştı.

Youssoupha ile işbirliği kariyerinin ilk vurgusu oldu. "Dreamin´" (Ocak 2012) adlı şarkı YouTube'da ilk günden başarıya ulaştı ve bugüne kadar 16 milyon üzerinde bir izlenme sayısına ulaştı. 2013'te ise Indila, Capitol Records ile sözleşme imzaladı ve "Mini World" isimli ilk albümünün hazırlıklarına başladı.
Dernière Danse ile son yılların en hit parçasına imza atan İndila'nın Zorlu Center meydan katı park alanındaki halka açık ücretsiz performansı, DJ performansı ardından, izleyicilerine dünya müziğinin ezgileriyle dolu bir gece yaşatacak.

Tarih: 26 Haziran Perşembe
Saat: 21.30 (Program 20.00'deki DJ performansı ile başlıyor.)
Yer: Zorlu Center Meydan Katı Park Alanı
Konser ücretsiz!