Gelin mi, kaynana mı?
ÜNLÜ STİLİ

Gelin mi, kaynana mı?

Kaynana – gelin rekabeti, hiç bu kadar farklı anlatılmamıştı. www.hangisihakli.com web sitesini ziyaret edenleri, eğlenceli bir gelin kaynana kapışması bekliyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Temmuz 2014

Ülkemizdeki en popüler aile içi rekabetlerden biri de hiç kuşkusuz kaynana gelin rekabeti. Doğumundan evlendiği güne kadar oğlunu; kendi kuralları, kendi beslenme alışkanlıkları ve kendi değerleri ile yetiştiren annelerin, evlendikten sonra çocuklarının yaşadığı değişime ayak uydurması bir hayli güç oluyor. Bu da beraberinde 'kaynana – gelin' ilişkisine farklı bir boyut getiriyor. Rekabetin, ince söz düellolarının ve ev içinde hâkimiyet mücadelesinin en yoğun yaşandığı arenalardan biri olan 'kaynana – gelin' rekabeti, evliliğin her aşamasında kendini gösteriyor. Düğün organizasyonu ile birlikte başlayan fikir ayrılıkları, ev seçiminden evin dekorasyon aşamasına, beyaz eşya seçiminden yatak odası takımının nasıl olacağına kadar devam edebiliyor. Gelinin yemek yapma konusundaki deneyimleri, evin temizliği ile ilgili maharetleri ve bu konularda gösterdiği özen de kaynanaların sürekli gözlemlediği konular arasında.

Samsung'un Temmuz ayında başlayan eğlenceli içeriği de kaynana – gelin rekabetini konu alıyor. www.hangisihakli.com sitesi üzerinden yayınlanan videoları takip edenler, interaktif olarak katılarak, gelinin mi mi yoksa kaynananın mı haklı olduğuna karar verebilecek.

Samsung'un gelin- kaynana rekabetini içeren videolarında Akasya Asıltürkmen'in canlandırdığı; günlük hayatta yaşadığı, çoğu zaman da içine attığı sıkıntıları dile getiren modern geline, Suzan Kardeş'in canlandırdığı, oğluna düşkün ve kendinden emin tavırlarıyla dikkat çeken kaynana karakteri eşlik ediyor. Gelinin alışveriş tercihleri, müsrif olması, gelin ve kaynananın zevklerinin uymaması gibi birçok konu, eğlenceli rap kapışmalarının içeriğini oluşturuyor.

Katılımcılara ilham verecek bu süreçle birlikte ziyaretçiler, www.hangisihakli.com sitesi üzerinden kendi yaratıcı hikâyelerini paylaşabilecek. Gönderilen içerikler jüri tarafından değerlendirilecek ve seçilen en yaratıcı üç hikâyenin sahibi, Samsung'un teknolojisi ve tasarımıyla alanında devrim yaratan çamaşır makinesi, Crystal Blue'yu kazanacak. Bu eğlenceli rekabet ve Samsung Crystal Blue kazanma fırsatı için www.hangisihakli.com'u mutlaka ziyaret edin.