Bu düet kaçmaz: Ajda Pekkan ve Muzazzez Abacı, Harbiye Açıkhava'da
ÜNLÜ STİLİ

Bu düet kaçmaz: Ajda Pekkan ve Muzazzez Abacı, Harbiye Açıkhava'da

Ajda Pekkan ve Muazzez Abacı, 17 Temmuz'da Avea ile Yıldızlar Açıkhava'da konserleri kapsamında, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde aynı sahneyi paylaşıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 15 Temmuz 2014

İki diva, bir konser!

Türk müzik tarihine geçecek bir konser... Yepyeni düet şarkılarıyla Taşkın Sabah yönetiminde 30 dev müzisyenin eşlik edeceği konser, 17 Temmuz'da BKM organizasyonu ile Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda...

BİRLİKTE PROVA YAPTILAR
Pop müziğinin Superstarı Ajda Pekkan ve Türk Sanat Müziğinin büyük ismi Muazzez Abacı çok yakında piyasaya çıkacak albümlerinin çalışmalarından sonra ilk kez biraraya geldiler. albüm çalışmalarını bitirip, Amerika'ya giden Abacı, torunu ile birlikte döndüğü İstanbul'da ayağının tozuyla provaya geldi.

Taşkın Sabah yönetiminde Türkiye'nin en ünlü müzisyenlerinden oluşan bir orkestra ile gerçekleşecek konser için iki ünlü isim de duydukları heyecanı basın mensuplarıyla paylaştı. albümdeki şarkılarının dışında geniş bir repertuar ile sahneye çıkacak olan Pekkan ve Abacı, birbirlerine övgüler yağdırdı!

Ajda Pekkan, birlikte albüm yapma projelerini"Dostlarla bir arada oturduk böyle bir proje yapsak nasıl olur diye konuşuyorduk. Türk Sanat Müziği denince de tabiki birçok önemli isim var ancak Muazzez Abacı çok değerli bir ses. En büyük ustalarımızdan kendisi, yine Muazzez hanım gibi çok değerli usta şarkıcılarımız var ama bizim o eski dostluğumuza istinaden o samimiyeti yakalayacağımızı bildiğim için, herhangi bir kuşkum olmadığı için bu işte kendisi ile birlikte olmayı çok istedim. Birde Türk Sanat Müziği çok başka bir kulvar olduğu için benim bu işte yalnız olmam mümkün değildi" sözleriyle anlattı.



Birlikte söyleyecekleri parçaları konser gününe sürpriz olarak tutan ikili, gecede Türk Sanat Müziği'nin yanı sıra fasıl bölümleri olduğunuda belirtti. Albümlerinin de bir kaç gün içinde raflarda yerini alacağının müjdesini veren Ajda Pekkan ve Muazzez Abacı konser için duydukları heyecanı sık sık dile getirdiler.

"MUAZZEZ ABACI POP SÖYLESEYDİ BEN OLMAZDIM"
Türkiye'nin iki büyük sesi, büyük dostluklarını da kamera karşısında anlattı. "Muazzez Abacı iyi ki benim tarzımda, yani Pop söylemiyor yoksa ben var olamazdım." Diyerek Abacı'nın sesini ne kadar beğendiğini söyleyen Ajda Pekkan'a, Muazzez Abacı ise "Siz Ajda hanımı bir de konserde görün, bayılacaksınız." diyerek cevap verdi.

17 Temmuz Perşembe akşamı İstanbulluları "Avea İle Yıldızlar AÇıkhava'da" etkinliklerinde Türk Sanat Müziği dolu bir gecede ağırlayacak olan Ajda Pekkan ve Muazzez Abacı tarihi bir geceye imza atacak.