Amerikadaniste.com’un 21 üyesi “Isle of Dreams”e davetiye kazanacak
ÜNLÜ STİLİ

Amerikadaniste.com’un 21 üyesi “Isle of Dreams”e davetiye kazanacak

Türkiye’nin en büyük elektronik müzik festivali “Isle of Dreams”, 5-6-7 Ağustos’ta Life Park’ta müzik tutkunlarıyla buluşacak. Amerikadaniste.com, merakla beklenen bu festival vesilesiyle, üyeleri için heyecan verici bir kampanya hazırladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Temmuz 2014

14-20 Temmuz tarihleri arasında her gün, Amerikadaniste.com üyelerinden, en çok arkadaşını Amerikadaniste.com'a davet eden ilk 3 kişi, festivale çift kişilik kombine bilet kazanacak.

Amerikadaniste.com, Türkiye'nin en büyük elektronik müzik festivali "Isle Of Dreams" vesilesiyle, üyelerine heyecan verici bir sürpriz hazırladı. Amerikadaniste.com, 21 üyesine bu festival için davetiye armağan edecek. 14-20 Temmuz tarihleri arasında her gün, Amerikadaniste.com üyelerinden, en çok arkadaşını Amerikadaniste.com'a davet eden ilk 3 kişi, festivale çift kişilik kombine bilet kazanacak. Üyeler, arkadaşlarını Amerikadaniste.com üzerinden, aynı zamanda siteye giriş yaptıktan sonra karşılarına çıkan davet ekranında kendilerine özel oluşturulan linkler sayesinde sosyal medyadan da Amerikadaniste.com'a davet edebilecekler.

"Isle Of Dreams", dünyaca ünlü DJ'leri Türkiye'deki müzik tutkunlarıyla buluşturacak. Avicii, Ingrosso, Afrojack, Axwell, Steve Aoki, Alesso, Paul Oakenfold ve daha birçok isim 5-6-7 Ağustos'ta İstanbul Sarıyer Life Park'ta olacak. İbiza Adası'nın müziği ve kültüründen esinlenilerek organize edilen "Isle Of Dreams", festival takipçileri için elektronik dans müziğinin tüm türlerini sunacak.

https://www.amerikadaniste.com/Home/CampaignDetails/isle-of-dreams-2014-bilet-kazan