'Tüm rollerin oyuncusu' bu akademide yetişiyor
ÜNLÜ STİLİ

'Tüm rollerin oyuncusu' bu akademide yetişiyor

Tüm rollerin oyuncusu yetiştirme iddiasıyla yola çıkan İstanbul Kültür Sanat Akademisi, yeni dönem sınıflarının kayıtlarını almaya başladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 2 Eylül 2014

Şartlara uyum sağlayabilen, öğrenmeye doymayan, oyunculuğun diksiyon dersi ve methodla sınırlı olmadığını bilen tüm oyuncu adaylarına kapısını açan İstanbul Kültür, 2014-2015 sezonu için "Oyunculuk Eğitimi" başvurularını almaya başladı.

Tüm başvuruların titizlikle değerlendirildiği atölyeye katılımcılar, bir ön elemeden geçtikten sonra kabul ediliyor. Atölyeye Teoman Kumbaracıbaşı ve Fırat Topkorur liderlik ederken Türkiye'nin önde gelen yapımcı, yönetmen, senarist ve cast direktörleri, kendi branşlarıyla ilgili önemli detayları, verdikleri seminerlerde katılımcılarla paylaşıyor.

Kısıtlı sayıda katılımcının kabul edildiği atölyenin mezunları, televizyon sektörüne özellikle dizi projeleriyle hızlı bir giriş yapma imkanı yakalıyor. Türkiye'de adından başarılarıyla söz edilen oyuncu ajansları da, yeni yeteneklerinin eğitimi için İKSA'yı tercih ediyor. Hem teorik hem de uygulamalı eğitim alarak mezun olan katılımcıların bir kısmını yeni sezonun iddialı dizilerinde görmek mümkün.