İrem Derici'den muhteşem konser
ÜNLÜ STİLİ

İrem Derici'den muhteşem konser

İrem Derici, İzmirin kurtuluşunun 92. Yıldönümü sebebiyle 9 Eylül gecesi Beylikdüzünde gerçekleştirilen kutlamalarda binlerce kişiyle birlikte unutulmaz bir konsere imza attı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Eylül 2014

Genç şarkıcı performansıyla büyük beğeni toplarken minik bir hayranına gösterdiği duyarlılıkla da takdir topladı.
Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları kapsamında sahne alan İrem Derici, hayranlarına unutulmaz bir konser verdi. Alanı hınca hınç dolduran Derici hayranları, Bir Miyiz, Zorun Ne Sevgilim, Kalbimin Tek Sahibine gibi son dönemin sevilen parçalarını seslendiren sanatçıya hep bir ağızdan eşlik etti. Işık saçan telefonlarını havaya kaldırarak etkileyici bir atmosfer oluşturan vatandaşlar, Dericinin söylediği şarkılara ayrı bir ahenk kattı.
Derici minik Damla'yla şarkı söyledi
Sanatçı İrem Derici, ciddi bir hastalıkla mücadele eden ve kendisinin büyük bir hayranı olan minik Damlayı sahneye davet etti. Rüyasında hayran olduğu sanatçıyla sahnede şarkı söylediğini gören Damlanın rüyası gerçek oldu. Tedavi gördüğü hastanedeki gönüllü annesi Damlaya bir sürpriz yaptı. Minik kızı hastanede ziyaret ettiğini söyleyen Derici, Konsere birlikte çıkma sözü verdim, şimdi de şarkımızı onunla birlikte söyleyeceğiz. Kankam Damla da Beylikdüzünde oturuyor, tüm iyi dileklerimiz küçük meleğimizle dedi.
Damlanın en çok sevdiği parça olan Zorun Ne Sevgilim i minik hayranıyla birlikte seslendiren Derici, Damla benim ruh ikizim, aynı küçüklüğüm diye belirtti. Belediye Başkanı İmamoğlu; eşi ve oğluyla sahneye çıkarak İrem Dericiyi performansından dolayı kutladı, sanatçıya ve minik Damlaya günün anısına çiçek takdim etti.