Yeni bir Agatha Christie doğuyor
ÜNLÜ STİLİ

Yeni bir Agatha Christie doğuyor

Ölümsüz yazar Agatha Christie’nin sıra dışı kahramanı Hercule Poirot, Sophie Hannah kalemi ile yeniden hayat buldu!

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Eylül 2014

Agatha Christie Vakfı'nın onayıyla Sophie Hannah tarafından kaleme alınan Monogram Cinayetleri'nde, okuru en az Agatha kurguları kadar sağlam ve esrarengiz bir cinayet vakası bekliyor.

"Sophie Hannah'nın büyükannemin eserlerine duyduğu büyük hayranlık öylesine güçlü ki, kurguladığı bu eseri okuyunca, yeni bir Christie'nin doğması gerektiğine karar verdik."
MATHEW PRICHARD, Agatha Christie'nin torunu ve Agatha Christie Vakıf Başkanı

Cinayete kurban gideceğini söyleyen genç bir kadın, Londra'nın sakin restoranlarından birinde masasında siparişini bekleyen Hercule Poirot'nun akşam yemeğini berbat eder. Korkudan adeta deliye dönmüş olan kadın, katilini bulup "cezalandırmaması" için dedektife yalvarır. Söylediğine göre, adalet kendisi öldükten sonra zaten yerine gelmiş olacaktır.

Daha sonra, gecenin ilerleyen saatlerinde Poirot, lüks Bloxham Otel'de üç kişinin cinayete kurban gittiklerini öğrenir. Üç maktulün de ağızlarında üzerinde aynı monogramın bulunduğu birer kol düğmesi bulunmuştur. Acaba bu cinayetlerin korkudan deliye dönmüş kadınla bir ilgisi var mıdır? Poirot bu garip bulmacanın parçalarını bir araya getirmeye çalışırken, katil başka bir otel odasında dördüncü cinayetini işlemeye hazırlanmaktadır.

Uluslararası büyük bir üne sahip olan yazar Sophie Hannah'nın Agatha Christie Vakfı'nın onayıyla kaleme aldığı Monogram Cinayetleri'nde, ancak Belçikalı ünlü dedektif Hercule Poirot'nun çözebileceği şeytani bir planla karşılaşacaksınız.

Agatha hayranları tarafından merakla beklenen Monogram Cinayetleri Altın Kitaplar etiketiyle tüm kitapçılarda!