İstanbul Pilates & Yoga Studio, tam aradığınız gibi!
ÜNLÜ STİLİ

İstanbul Pilates & Yoga Studio, tam aradığınız gibi!

Deneyimli eğitmenler Burçin Akhan ve Gülçin Akhan tarafından kurulan "İstanbul Pilates&Yoga Studio" da vücudunuzu baştan yaratabilir, ağrılarınızdan kısa sürede kurtulabilirsiniz.

GÜNCELLEME TARİHİ: 22 Ekim 2014

"İstanbul Pilates&Yoga Studio" da Mat Pilates, Aletli Pilates ve Yoga dersleri veriliyor.
Vücudunuzu kısa sürede forma sokmak, kasları içten güçlendirmek ve duruş bozukluklarını geçirerek omurgadaki rahatsızlıkları azaltmak istiyorsanız açılış fırsatlarını kaçırmayın!

PİLATES NEDİR?

"Sadece 3 derste farkı hissedecek, on derste farkı görecek ve 20 derste tamamen farklı bir vücuda sahip olacaksınız" Joseph Pilates

Pilates yirminci yüzyılın başlarında Joseph Hubert Pilates (1880-1967) tarafından geliştirilmiş fiziksel egzersiz sistemidir.Pilates metodunun zihnin kaslar üzerindeki kullanımını desteklediği için Contrology (Kontrol bilimi) olarak adlandırılır. Pilates, bedenin dengeli tutulmasına yardımcı olan ve omurgayı desteklemekte önemli işlevi olan temel kaslar üzerine yoğunlaşılan bir egzersiz programıdır.



Egzersizler minder üzerinde ya da özel olarak dizayn edilmiş aletlerle yapılır. Pilates sistemi vücudun her bölümünü çalıştırmaya yönelik farklı aktivitelere uygun egzersizler içerir. 20. yüzyılın başlarında ortaya çıkan pilates, 21. yüzyılın modern insanları tarafından büyük ilgi gördü.Günümüzde pilates yapan kişi sayısı giderek artmaktadır.

Tel:
0212 236 41 76 - 0530 225 07 29