Bu adresi tıklamazsan olmaz!
ÜNLÜ STİLİ

Bu adresi tıklamazsan olmaz!

"Justin Bieber en son ne giydi? Bu hafta hangi konsere gidelim? Parfüm denince akla ilk gelenler hangileri? Sonbahar gardırobunda neler var? Sezonun trendleri neler? Lady Gaga mı daha çılgın Nicki Minaj mı? iPhone'un son kılıfını gördün mü?" gibi soruları

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Kasım 2014

Nilüfer TÜRKOĞLU
nilufer.turkoglu@caferuj.com.tr


"Justin Bieber en son ne giydi? Bu hafta hangi konsere gidelim? Parfüm denince akla ilk gelenler hangileri? Sonbahar gardırobunda neler var? Sezonun trendleri neler? Lady Gaga mı daha çılgın Nicki Minaj mı? iPhone'un son kılıfını gördün mü?"
gibi soruların cevabı nerede? Tabii ki cosmogirl.com.tr'de!

KIZLAR INTERNETE EL KOYUYOR
Özellikle genç kızları ilgilendiren konuları ele alan CosmoGirl internet sitesi, günden güne artan Twitter ve Facebook takipçileriyle sanal dünyayı ele geçiriyor. Renkli kimliği, cıvıl cıvıl site yüzüyle haberlere kimi zaman farklı açılardan bakan ve hayatın eğlenceli tarafını okuyucularıyla buluşturan CosmoGirl'ün sloganı da oldukça iddialı: "Özgür kızların buluşma noktası."



CosmoGirl internet sitesinde ayrıca güzellik ve modayla ilgili yepyeni bilgiler de öğrenmek mümkün olurken Fit Girl bölümüyle Cosmo Girl kızlarının spordan uzak kalmaması için öneriler de bulunuluyor. Sağlıklı beslenmeyle ilgili haberleri yine CosmoGirl internet sitesinde bulmak mümkün.

CosmoGirl internet sitesinin en çok sevilen bölümlerinden Ebe Sobe, ünlülerin dünyasında en son neler olduğunu fiskosluyor. Twilight filminin biricik oyuncuları Kristen Stewart ve Robert Pattinson aşkını ve ayrılığını CosmoGirl kızları için yakından takip eden site, yaptığı anketlerle de okuyucusuyla interaktif bir ilişki içinde olmayı seviyor.


Eğer hala CosmoGirl'ün sitesine göz atmadıysanız:
www.cosmogirl.com.tr