PuCCa'nın hikayesi çok yakında vizyonda
ÜNLÜ STİLİ

PuCCa'nın hikayesi çok yakında vizyonda

Okuyanus Yayınevi'nin yayıncısı olduğu PuCCa Günlük serisinden uyarlanan "Hadi İnşallah", 28 Kasım 2014'de Türkiye 18 Aralık 2014'te de Avrupa'da vizyona girecek.

GÜNCELLEME TARİHİ: 24 Kasım 2014

Filmde başrollerini Büşra Pekin, Murat Boz, Şinasi Yurtsever, Müjde Uzman, Cezmi Baskın, Aydan Taş, Hülya Gülşen ve İdil Dizdar paylaşıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise daha önce "Hokkabaz" ve "A.R.O.G" filmlerinin de yönetmenliğini yapan Ali Taner Baltacı var. Filmin yapımcısı; televizyon ve reklam dünyasında birçok başarılı projeye imza atan 25 Film. Film müziklerinde Atakan Ilgazdağ'ın imzası var, ayrıca seyirciyi bir çok müzikal sürpriz bekliyor.

FİLM HAKKINDA
PuCCa dört yılını geçirdiği Ankara'dan, erkek arkadaşını kaybederek İzmir'e ailesinin yanına döner. Çok ama çok mutsuzdur, dünyanın sonunun geldiğini düşünür. Aşk acısının en sert hallerini yaşar. Evine, içine kapanır; hüzünlü ayrılık şarkıları dinler; gözü telefonda tekrar arayıp "barışalım" demesini bekler. Bu arada ne bulursa yer tabi, bunalımdadır. Bu sırada ailesinin de baskısıyla İzmir'deki bir yerel TV kanalına iş görüşmesine gider; hiç istemeyerek hem de. Ama işte o gün olanlar olur. "Pekmez" lakabını taktığı o yakışıklıyla karşılaşır. Anlamıştır dünyanın sonunun gelmediğini.

"Pekmez"le evlenmelidir mutlaka.
Ama nasıl olacaktır bu ?
Üstelik "Bayan Kaltak" gibi son derece zorlu bir rakip varken..