Limon ve Zeytin, Disney'de...
ÜNLÜ STİLİ

Limon ve Zeytin, Disney'de...

Sabah Gazetesi karikatüristi Salih Memecan’ın çizgi kahramanları “Limon ile Zeytin”in hakları Disney tarafından satın alındı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 27 Kasım 2014

Tüm Türkiye'nin yakından tanıdığı karikatür ve çizgi film serisi "Sizinkiler"in sevilen kahramanları "Limon ile Zeytin" bundan böyle eğlence sektörünün uluslararası dev ismi Disney ile dünyaya ulaşacak.

Sabah Gazetesi ön sayfasında yayınlanan "Bizimcity" ve arka sayfasında yayınlanan "Sizinkiler" karikatürlerinin yanı sıra, atv Ana Haber Kuşağı'nda yayınlanan "Bizimcity" çizgi filmi ile tanınan değerli karikatürist Salih Memecan'ın "Limon ile Zeytin" karakterlerinin hakları Disney tarafından satın alındı.

Disney bu ay Türkiye içeriğine dahil ettiği "Limon ile Zeytin"i gelecek yıldan itibaren Polonya, Güney Afrika, Yunanistan, Romanya ve Orta Doğu'daki çocuklar ile buluşturacak.

Bant karikatürleri, çizgi filmleri ve 100'den fazla kitabı ile 23 yıldır aramızda olan "Limon ile Zeytin" aile hayatı, ev yaşantısı ve anne – baba – çocuk ilişkileri üzerine eğitici ve eğlendirici bir eser.