Sevgiliye hediye romantik bir tango
ÜNLÜ STİLİ

Sevgiliye hediye romantik bir tango

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşıyor. Sevdiğinizi çiçek veya akşam yemeği gibi klasik kutlamalar dışında mutlu etmek istiyorsanız özel bir dansa ne dersiniz? İstanbul’un en köklü tango okullarından Tangojean, 14 Şubat’a özel kampanyaları ve romantik milong

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Şubat 2015

Sevgililer Günü, çiftlerin özellikle de kadınların dört gözle bekledikleri en romantik günlerden biridir. 14 Şubat'ta herkes değer verdiği sevdiğine, en güzel hediyeyi sunmak için farklı fikirler bulmaya çalışır. Kimi güzel bir buket çiçek alırken kimi de romantik bir akşam yemeğiyle sevgisini perçinlemek ister.

Oysa ki sevginizi arttırmanın en güzel yollarından biri de dans etmektir. Romantik bir tango müziği eşliğinde birbirinden keyifli hareketlerle süslenen tango, kişiye en büyük mutlulukları sağlayan, birliktelikleri güçlendiren danslardan biridir.

Çiftler arası uyuma katkısı büyük
İstanbul'un en eski tango okullarından Tangojean Direktörü ve tango eğitmeni olan İrfan Yüksel, "Tango, özel ezgileriyle bambaşka bir dünyadır. İçine girildiğinde sizi alır ve kimi zaman Arjantin'e kimi zaman da bir Latin gecesine götürüverir. Önemli olan bu dünyaya cesaretle adım atmaktır" dedi.
Tangojean olarak şubat ayı içerisinde tango öğrenmek isteyen çiftlere özel yeni bir eğitime başlayacaklarını belirten İrfan Yüksel, bu sınıfa katılanlara özel indirimler sağlanacağını ekledi. Yüksel, "Birçok araştırma tango dansının kişilerde özgüveni, çiftler arasındaysa uyumu arttırdığını gösteriyor. Sevgililer Günü de bu dansı tanımak için muhteşem bir fırsat" şeklinde anlattı.