Evde Şehvet Bitti
ÜNLÜ STİLİ

Evde Şehvet Bitti

Uzun süreli evliliklerin çıkmaza girmesinin, sıkıcı hale gelmesinin en önemli sebebi arzu ve şehvetin bitmesi! Sevginin değil şehvetin evliliğin tutkalı olduğunu söyleyen Shmuley Boteach, kitabında şehvetin üç ilkesini anlatıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Şubat 2015

Her gün yepyeni kitaplarla tanışıyoruz. Kimisi yaşanmış bir hikâye, kimisi yazarın hayalgücü ile yazdığı bir roman, kimisi kişisel gelişim… Sizi bu kez daha önce benzerine şahit olmadığınız bir içeriğe davet ediyoruz… Bir din adamı olan Shmuley Boteach'ın evliliğin sırrı dediği şehvet ve arzunun üç ilkesini ve bunlardan nasıl yararlanılacağını anlattığı kitabı Evde Şehvet Bitti ile evliliğinize yeni bir boyut getirebilirsiniz…

Yapılan araştırmalara göre uzun süreli Amerikan evliliklerinin üçte birinde seks yaşanmaz ve birçok insan için erotizmin yok oluşu romantik ilişkinin kaçınılmaz sonu olarak görünür. Bu görüşü Amerika ile sınırlamamak gerekir. Tüm dünyada uzun evliliklerde yıllar içinde seks ve arzu ikinci plana düşer. Aşk, tutku, sevgi ve dostlukla başlayan evlilikte önceliğin sadece sevgi olarak kalması yıkıcı sonuçlara sebep olabilir. İstek ve erotik özlemin neden çiftlerin temel bağı olması gerektiğini açıklayan Evde Şehvet Bitti, mahrem evlilik bağının heyecanlandırıcı duygusal ve manevi potansiyelini keşfetmenize yardım edecek bir kitap…

Boteach kitapta, erotik zihnin derinliklerine dalıyor ve romantik hayatınızı tamamen değiştirecek güçte öngörülü bir mesaj veriyor. Çünkü unutulmaması gereken çok önemli bir nokta var: Hayallerimizi süsleyen romantizmin temellerinden biri de çiftler arasındaki arzudur. İşte evliliğinizdeki bu arzuyu kaybetmemek için bu kitabı okumanız çok önemli!

Kitap Amerika'da büyük ilgi gördü ve hakkında aralarında Dr. Mehmet Öz'ün de bulunduğu birçok isim görüş yazdı. İşte o görüşler:

"Her daim kışkırtıcı ve içgörülü olan Shmuley, erkekleri, kadınlarını yalnızca sevmekle kalmayıp aynı zamanda onlara şehvet de duymaları gerektiğine ikna ediyor. Bu kitap ilişkinizde kaybolan tutkuyu geri getirecek."
Dr. Mehmet Öz
Profesör ve NYP Columbia Hastanesi Cerrahi Bölümü Başkan Yardımcısı
The Dr. Oz Show'un sunucusu