CNR Kitap Fuarı başlıyor!
ÜNLÜ STİLİ

CNR Kitap Fuarı başlıyor!

Bu yıl 2.’si düzenlenecek olan CNR Kitap Fuarı, 600 marka, 250’nin üzerinde yayınevinin katılımı ile 27 Şubat-8 Mart tarihleri arasında, Yeşilköy’deki CNR EXPO’da kitapseverlerle buluşacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 27 Şubat 2015

CNR Kitap Fuarı'nda, söyleşi, panel, çocuk etkinlikleri, sergi, imza günleri ve dinletilerle birlikte 550'nin üzerinde etkinlik gerçekleştirilecek. "Çanakkale Zaferi'nin100. Yılı" temasıyla düzenlenecek fuarda, Çanakkale Zaferi ruhunu anlatan onlarca etkinlik yapılacak. CNR EXPO Yeşilköy etkinlik salonlarında ziyaretçilere Çanakkale Destanı üzerine yazılan şiirler dinletilecek. Fuarı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, MEB, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi de destekliyor.

İstanbul gibi büyük bir şehir iki büyük kitap fuarına ev sahipliği yapıyor. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'ndan sonra ikinci önemli fuar olan CNR Kitap Fuarı, bu hafta kitap ve sanatseverlerin 8 Mart tarihlerine kadar ikinci evi olacak.

Fuarlar Aileler İçin Güzel Bir Gün
Teknolojinin gelişmesi ile birlikte Ailelerin birlikte vakit geçirmekten uzaklaştığını hatırlatarak bu tarz fuar etkinlikleri ailelerin birlikte zaman geçirebileceği renkli ve faydalı bir zamana dönüşüyor. Zambak Yayın Grubu Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Ceylan, "Ailelerin kitap fuarında birlikte vakit geçirmesi açısından önemli. Ayrıca çocukta okuma alışkanlığının oluşturulmasına da önemli katkı sağladığına inanıyorum. Özellikle çocuk kitapları alanında artan kalite, yayın sektörünün değişen koşullara gösterdiği pozitif refleksi yansıtıyor. Fuar, bu anlamda yayıncılar ve aileler için okuma alışkanlığı oluşturmaya yönelik bir platform işlevi üstleniyor." şeklinde yorum yapıyor.

Kitapları ve yazarları tanımak adına çocukların aillerle birlikte bilinçlenmesi hedefi ve daha çok kitleyi kitapla buluşturma arzusuyla yapılan kitap fuarları, aileler için eğlenceli bir gün olacağını düşünüyoruz ve gezi rotanıza eklemenizi tavsiye ediyoruz.

CNR Expo'ya nasıl gidilir?
Fuar alanında gitmek oldukça kolay. Yenikapı, Kzlıçeşme ve Bakırköy'den ücretsiz servisler kalkmaktadır.
Servislerin yanısıra toplu taşıma araçlarından Metro ulaşım aracını kullanarak gidebilirsiniz. Havalimanı yönene doğru Metro aracına binip DTM-İstanbul Fuar Merkezi durağında inmeniz yeterli.