Çalınan Oscar elbisesi geri geldi
ÜNLÜ STİLİ

Çalınan Oscar elbisesi geri geldi

Calvin Klein’in 87. Oscar Ödül Töreni'ne özel, Lupita Nyong’o için tasarladığı 6 bin inciden oluşan elbise, geçtiğimiz gün ünlü aktrisin kaldığı Batı Hoolywood'daki The London Hotel'den çalınmıştı. Gündeme oturan bu haberden sonra, elbisenin üzerindeki in

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Mart 2015

Lupita Nyong'o'nun basın temsilcisi gizemli bir telefon almış. Telefonun karşı tarafındaki kişi elbiseyi çalan kişi olduğunu, ancak şimdi elbiseyi oteldeki bir tuvalete bıraktığını söylemiş. Nyong'o'nun temsilcileri,Los Angeles Bölgesi Şerifliği'ni arayarak telefon görüşmesini anlatınca, gerçek ortaya çıkmış. Elbise gerçekten de London Hotel'in 2. katındaki pek kullanılmayan bir tuvalette bulunmuş.

Basın temsilcisini arayan hırsızlar, "Birkaç inci almak dışında elbiseye dokunmadıklarını" söylemişler. Telefon konuşmasında hırsızlar elbiseyi satmak istediklerini, bu yüzden de üzerinden birkaç inci kopartıp mücevher uzmanlarına gösterdiklerini söylemişler. Hırsızlar incilerin sahte olduğunu anlayınca, "Hollywood'un ne kadar yalancı olduğunun" anlaşılması için elbiseyi geri getirdiklerini belirtmişler.

Calvin Klein'ın tasarımcısı Francisco Costa, elbisenin gerçekten de Oscar gecesi giyilen elbise olduğunu onaylarken, incilerin sahte olmasıyla ilgili herhangi bir yorumda bulunmadı. Costa, "Elbisenin geri gelmesi bizi mutlu etti. Elbiseyi tamir ettikten sonra arşivimize kaldıracağız" demekle yetindi.

Birçok moda eleştirmeni tarafından tam puan alan elbiseyle ilgili son durum hakkında ne düşüneceğinize karar veremiyorsunuz, değil mi?