'Mutluluk Kulübü' raflarda yerini aldı
ÜNLÜ STİLİ

'Mutluluk Kulübü' raflarda yerini aldı

Hepimiz peşinden koşuyoruz. Para değil! İnsanın doğasında var onu aramak... Tanrı değil! Sorsak, pek çoğu hayatın anlamı der. Aşk değil! Bazen sahip olduğumuzda kıymetini bilmiyoruz. Sağlık da değil! Onu istemeyen kimseye rastlamadım. Kolay sahip olup kol

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Mart 2015

Mutluluk Kulübü programı ile yüzlerce kişiye nasıl mutlu olacaklarını anlatan Müge Çevik'in ilk kitabı "Mutluluk Kulübü" adı altında yayınlandı. Kitap, mutluluğa ulaşmanın yolunu sade ve akıcı bir dil ile anlatıyor.

Müge Çevik, yakalamak için peşinden koştuğumuz bu değerli kavramın ne olduğunu sorgulatarak başlıyor kapıyı açmaya ve önce zıtlıkları tanımlatıyor. Sahi aradığımız bir mutluluk varsa içinde olduğumuz şey de mutsuzluktur… Peki, mutsuzluk nedir?

Ve sen içinde bulunduğun duyguyu hissetmeye cesaret edebilir misiniz? Kendinle yüzleşmeye hazır mısın? Geçmişte misin yoksa şimdi ve burada mı? Affetmeye, yüklerinden kurtulup adım atmaya hazır mısın?

İşte tüm bu sorularla başlıyor öğrenme süreci… Çünkü mutluluk da öğrenilir!

Siz mutluluğu öğrenmeye hazır mısınız?
"Mutluluk öğrenilebilir" iddiası ile ortaya çıkınca, insan gerçekten hangi durumlarda nasıl dengede ve mutlu kalıyor, anlattıklarını ne kadar uyguluyor, bununla sınanıyor. Mutluluk üzerine kafa yormaya başladığımdan itibaren adeta hayat bana adım adım deneyimletti diyen Müge Çevik, mutlu olmak isteyen herkesi kulübe davet ediyor, "Mutluluk Kulübü, mutlu olan insanlardan daha çok, mutluluğa cesaret ile niyet edenlerin kulübüdür. Her şükür bir umut, her umut da içinde sevgi barındırıyor. Gerçek sevgi ise, hesapsız, pazarlıksız, sonuca hükmetmeyen, olana razı bir teslimiyet doğuruyor. Yeşertmek, büyütmek, bakmak, saklamak, içimize saklanmış mutluluğu bulmak ve paylaşmak ise bize düşüyor".
Libros Kitap tarafından byŞapka etiketiyle yayınlanan Mutluluk Kulübü, seçkin yayınevleri ve satış noktalarında sizleri bekliyor.
Okurken sizi gülümsetebilir, okurken sizi düşündürebilir… Kahvenizi alın, en rahat köşenize çekilin ve mutluluğa giden yoldaki cümlelere keyifli bir göz atın! Mutluluk Kulübü'ne davetlisiniz!