OPETH'le başımız dönecek!
ÜNLÜ STİLİ

OPETH'le başımız dönecek!

Opeth, son albüm The Pale Communion sonrası uzun zamandır beklenen Istanbul ve Ankara konserlerini, Vera Müzik Organizasyonu'yla 22 Mart 2015 Küçükçiftlik Park'ta ve 23 Mart 2015 Jolly Joker Ankara'da gerçekleştirecek.

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Mart 2015

Neredeyse her albümü hayranlarınca kült statüsünde bir yere sahip ve müzik severlerce diğer tüm gruplardan ayrı bir yerde tutulan, kalitesiz ve sıradan bir albüm ya da şarkı yapmayacağı önceden bilinen bir topluluk Opeth.

1990 yılında İsveç'te kurulan sahibi grup, Opeth'in karizmatik ve yaratıcı beyni Mikael Akerfelt'in her fırsatta dile getirdiği gibi "yeni deneyimlerden korkmayan" karakterleriyle, daimi epik ve progresif öğelerin yanısıra caz, gotik, 70'ler rock, folk gibi elementleri kendi potasında eriten, her biri kendine özgün bir atmosferdeki 11 başarılı stüdyo albümün sahibi.

Dünya çapında 1,5 milyonun üzerinde albüm ve DVD satışına sahip ve yıllardır dünyanın her noktasında kapalı gişe konserler veren grup, Avrupa'lı birçok metal grubunun aksine dünya medyasında orjinal, sağlam ve kalıcı bir isme sahip.