İstanbul’u en iyi hissedeceğiniz mekan
ÜNLÜ STİLİ

İstanbul’u en iyi hissedeceğiniz mekan

Mixo Terrace& Bar; iddialı mutfağı, kaliteli müzik anlayışı, gün batımı performansları ve gece partileri ile sizi gökyüzüne daha da yaklaştıracak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Haziran 2015

Boğaz'a ve İstanbul'a 360 derece uzanan eşsiz manzarasıyla İstanbul gece hayatının gözde mekanlarından Mixo Terrace, yeni sezonda kaliteli hizmeti, farklı disiplinlerden beslenen partileri ve kokteylleri ile misafirlerine yeni nesil bir eğlence sunmaya hazır.

Eğlencenin Nabzı!
Akşamüstüne özel bar atıştırmalıkları, seçkin Akdeniz mutfağı lezzetleri, titizlikle hazırlanan şarap çeşitliliği ile İstanbul'un sayılı iyi terasları arasında yerini alan Mixo Terrace, hafta içi 18.00-02.00, hafta sonu 18.00- 04.00 arasında hizmet veriyor. Yemek ve müzik eşliğinde gün batımından itibaren başlayan Mixo Terrace gecelerinde kaliteli müziğin temsilcilerinin Lounge, Chill Out, Jazzy House, Deep ve Funky House seçkileri yükselecek.

Mutfağı da manzarası kadar eşsiz
Odun ateşinde pişen Napoli pizzası, taptaze sebzeler ve peynirler içeren başlangıçları, özel teknikler ile hazırlanamış etlerin servis edildiği Mixo Terrace'ın mutfağında "Zencefilli Izgara Kuşkonmaz", "Tütsülenmiş Dana Dil", "Deniz Mahsüllü Risotto", "Ağır Ateşte Pişmiş Dana Kaburga" ve "Deniz Levreği" gibi çok sayıda değişik lezzet bulunuyor.

Mevsim sebzelerinden kokteyl!

İçeçek mönüsünde usta Mixologist'lerin elinden çıkma "Pancarlı Mr. Beat", "Patlıcanlı Purapple" gibi kokteyle uygun mevsim sebzeleri ve demlenmiş vodkalar içeren en trend kokteyl ve cooktail'ler yer alıyor. "Çikolatalı Acılı Tart", Kahve Kestane Sufle", Dondurma ve Sorbe'ler ise Mixo Terrace'ın spesiyal tatlıları…

Ayrıcalıklı Tasarım
Mönüsü ve farklı disiplinlerden beslenen partileri ile dikkat çeken Mixo Terrace, şehre kattığı dinamizmi dekorasyonda Zeynep Fadıllıoğlu'ndan alıyor. Doğadan ilham alınan dekorasyonda yeşille çevrelenmiş canlı çiçekler ile konuklar bahçe havasını hissederken, jakuzilerin varlığı ortama sürrealist bir hava katıyor. Gece ayrı, güzdüz ayrı iki farklı atmosferi yaşatan Mixo Terrace, rafine zevklerden beslenen herkesin buluşması noktası olacak.