'99 Yazı: Tüm şezlonglarda bu kitap okunuyor
ÜNLÜ STİLİ

'99 Yazı: Tüm şezlonglarda bu kitap okunuyor

Geçen yazın en çok konuşulan romanlarından Bitli Pileyboy'un yazarı Arzum Uzun'dan, herkesi ilk gençliğine döndürecek, bir solukta okunacak efsane bir roman: '99 Yazı. Yayınlanalı henüz birkaç gün olmasına rağmen yoğun ilgi gören romandan sözler, sosyal m

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Temmuz 2015

Türk Edebiyatı'nın çok satan yazarlarından Arzum Uzun'un beşinci kitabı, dördüncü romanı '99 Yazı "Denize Sıfır Kalp Hizasında" kitap raflarındaki yerini aldı.

Destek Yayınları tarafından piyasaya çıkartılan roman, Arzum Uzun okurlarının Süper Zeki Bir Kadının Über Salak Hikayesi ve geçen yazın en çok konuşulan romanlarından Bitli Pileyboy'dan yakından tanıdığı Bilun, Cenda, Ayda ve Luna karakterlerinin 99 yazındaki çatışma, romantizm ve sırlarla dolu hikâyesini, Bilun Yılmaz'ın gözünden anlatıyor.

Emekli pop starların çocukları, holding patronlarının veliahtları, top modeller, magazin ünlüleri, playboylar gibi bir şekilde biri olan herkesle çevrelenmiş orta halli bir ailenin kızı olan Bilun Yılmaz, Türkbükü'nden Gümüşlük'e uzanan bu hikayede, kendini ve hayatın gerçeklerini en naif biçimde sorguluyor.

Sezonun iddialı romanlarından biri olan '99 Yazı "Denize Sıfır Kalp Hizasında", tek solukta okunabilecek, fakat etkisi uzun süre akıldan çıkmayacak, duygu ve mizah dolu bir roman… Bilun'un; ailesiyle yaşadığı trajik çatışmalar, babasının sessizliğine gömdüğü büyük sırları, birbirinden renkli arkadaşları, büyük aşkı ve aşk sandıkları; 99 yılı yazını, sadece kendisi için değil Arzum Uzun okurları için de unutulmaz kılıyor…

Henüz Arzum Uzun'la tanışmamış olan tüm okuyucular için harika bir başlangıç noktası. Bütün karakterler elle tutabileceğiniz kadar gerçek. Sizin gibi. Bizim gibi. Anneniz gibi, babanız gibi. En sevdiğiniz ve hiç sevmediğiniz biri gibi… Hayat gibi.