Enrique Iglesias konseri bugün!
ÜNLÜ STİLİ

Enrique Iglesias konseri bugün!

Enrique Iglesias İstanbul konserine hazır mısınız?

GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Ağustos 2015

Dünyada en çok albümü satan İspanyol sanatçılarından Enrique Iglesias, Florida çıkışlı bir şarkıcı, oyuncu ve Grammy ve Latin Grammy ödülleri sahibidir...

Bu zaman kadar albümleri yaklaşım 70.000.000'dan fazla satılan şarkıcı, babası Julio Iglesias'ın izinden gidrek dünyaca tanınmış bir şarkıcı olmuştur. 1995'te 20 yaşında iken çıkardığı ilk albümü "Enrique Iglesias" ile müzik sektörüne hızlı bir giriş yapan Enrique Iglesias, sadece İspanyolca şarkılardan oluşan bu albümü ile albüm çıktıktan üç hafta sonra Altın Plak kazandı. Toplamda 137 milyon satışa ulaşan Latin popun kralı Iglesias, müzik dünyasının en prestijli ödülleri olan Grammy ve Latin Grammy de dahil olmak üzere toplamda 150'den fazla ödülü kucakladı.

"Rhythm Divine", "Bailamos", "Hero", "Tonight (I'm Lovin' You)", "I Like It", "Dirty Dancer", "I'm a Freak" gibi hitlere imza atan Enrique, 2014'de yeni albümü Sex&Love'ı yayımladı. Jennifer Lopez, Kylie Minogue, Pitbull gibi sanatçılarla düetleri de içeren albüm, Amerika Latin pop albüm sıralamasında birinci sıraya kadar yükseldi. Albümün ses getiren single'ı "Bailando", Billboard's Hot Latin Songs sıralamasında 39 hafta birinci sırada kalarak bir rekora imza attı. Şarkı aynı zamanda Iglesias'a 2014 Latin Grammy Ödülleri'nde de 3 ödül getirdi.

Eşsiz bir vokal olmasının yanı sıra, sahnede yarattığı atmosfer ile her performansında hayranlarını şaşırtacak bir sürpriz yapan Iglesias'ın en sevilen şarkılarını paylaşacağı gece, şüphesiz bu yaza damgasını vuracak. 19 Ağustos akşamı, yani bu akşam KüçükÇiftlik Park'ta Sex&Love turnesinin İstanbul ayağını gerçekleştirecek sanatçının bu unutulmaz performansını kaçırmayın.