“Altın Kelebek Ödülleri” İçin Heyecanlı Geri Sayım Başladı!
ÜNLÜ STİLİ

“Altın Kelebek Ödülleri” İçin Heyecanlı Geri Sayım Başladı!

Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği Altın Kelebek Ödülleri, bu sene itibariyle Pantene işbirliğinde “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” ismini alacak. Bu yıl 42.’si düzenlenecek olan ödül töreni, Türkiye’nin sanat ve müzik dünyası

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Ağustos 2015

Törende ilkler yaşanacak

Her sene olduğu gibi Hürriyet okurlarının internet ve posta yoluyla gönderdikleri oylarıyla belirlenecek ödül sahipleri, bu yıl ilk defa jüri sistemiyle belirlenen adaylar arasından seçilecek.

Yıldızı Parlayanlar kategorisi

Altın Kelebek tarihinde ilk defa kazananların Altın Kelebek özel jürisi tarafından seçildiği "Yıldızı Parlayanlar" kategorisinde; Hande Erçel, Bensu Soral ve Nilay Deniz ödüle layık görüldü. Genç oyuncular, Altın Kelebek tanıtım filmi için de kamera karşısına geçti. Çok keyifli geçen tanıtım filmi çekimlerine genç oyuncular P&G Beauty Saç Stilisti Önder Tiryaki ile hazırlandı. Önder Tiryaki tanıtım filmi çekimlerindeki hazırlık heyecanını şöyle anlattı: "Çalışmada Yıldızı Parlayanlar kategorisinin 3 güzel ve genç yıldızının saçlarını yapmaktan büyük keyif aldım. Altın Kelebek Ödüllerinin tanıtım filminde genç yıldızlar, güzel ve sağlıklı görünen saçları ile de konuşulacak."

Ödülleri okurlar takdim edecek

Bu yılın ilklerinden bir diğeri de kazanan ünlü isimlere okuyucuların ödül vermesi olacak.

Altın Kelebek özel jürisi tarafından seçilecek 15 şanslı okur, geceye yıldızlar kadar özel hazırlanma ve sevdiği sanatçılara sahnede ödül verme şansını yakalayacak. Ödül vermek için sahneye çıkacak 15 kişi arasında yer almak isteyen okurların, Altın Kelebek Ödülleri için oy vermeleri ve sağlıklı görünen güzel saçlarıyla fotoğraflarını paylaşmaları yeterli olacak.