Envai Kahve'de lezzetli bir mola
ÜNLÜ STİLİ

Envai Kahve'de lezzetli bir mola

Gayrettepe’de kahveleri ile mahalle kültürünü yeniden yaşatan ve kısa sürede müdavimleri olan Envai Kahve, ressam Murat Terzioğlu’nun “Olay İnceleme Yeri” sergisiyle, mahalleye sanatı getiriyor! Bir mekan düşünün... Ferah, sessiz, içten... Gayrettepe'de

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Eylül 2015

Gayrettepe'nin ara sokaklarında yarattığı sıcak, samimi ortamıyla dikkat çeken Envai Kahve, butik kahveciliği sanatla bir araya getiriyor. 3.dalga kahve duraklarının en yenilerinden olan Envai'nin kahvelerinin lezzetini bir kenara bırakıyoruz ve şehrin kalabalığında sakin bir alan yaratan bahçesine sizi götürüyoruz. Burada huzurlu dakikalar geçirirken mekanın demir başı Patron ile oyun oynabiliyorsunuz. Envai'nin maskotu Patron her saat sizinle oyun oynamaya hazır bekliyor.



Kahveler kültürünü sanat ile birleştiren Envai'nin her duvarı size bir mesaj veriyor. O gün ruh haliniz nasılsa ona uygun bölümde oturarak kahve içebilirsiniz. Irish Coffee'sini denemenizi tavsiye ederiz.

Lezzetli kahvelerinin yanısıra belirli günlerde düzenledikleri müzik, söyleşi etkinlikleri ile sanatı da kahveyle birleştiriyor. Her hafta muhakkak bir etkinlik gerçekleştiren mekan bu ay sanatçı Murat Terzioğlu'nu ağarlıyor.

Envai Kahve'de Olay İnceleme Yeri sergisi

Şehrin kalabalığında sakinliğini koruyan ve mahalle arasında yarattığı sıcacık ortamıyla dikkat çeken Envai Kahve, 4 – 11 Eylül 2015 tarihleri arasında, bugüne kadar birçok kişisel ve karma sergide imzası bulunan ressam Murat Terzioğlu'nun sıra dışı konseptli "Olay İnceleme Yeri" sergisini mahallelilerle buluşturuyor.

20 yılı aşkın süredir sanatla uğraşan ve son dönem çalışmalarında çağdaş sanat formlarını ve malzemelerini sentezleyerek oluşturduğu enstalasyonlarla dikkat çeken Murat Terzioğlu, ekspresif figüratif tarzı ile mutasyona uğramış ve ölüme yakın insan figür çalışmalarını, olay inceleme yeri konseptini yaratarak, kamusal sanat ile Envai Kahve'nin bahçesine taşıyor. Canlı müziğinde eşlik edeceği sergide, adeta 'mahallede olay var' havasını hissedeceksiniz…

4 Eylül Cuma günü, saat 18.00'da açılış ile başlayacak sergiyi 1 hafta boyunca, Envai Kahve'nin kahvelerini yudumlarken, gezebilirsiniz. 11 Eylül'e kadar olay yerine intikal etmeyi unutmayın!

Adres
Gayrettepe Mah. Süleyman Bey Sok. No:1 Dükkan: 2C Beşiktaş