Masada steakhouse, kasada esnaf lokantası: İki Satır
ÜNLÜ STİLİ

Masada steakhouse, kasada esnaf lokantası: İki Satır

Üstelik iyi et yerken iki satır laflamak ve sokak kültüründen kopmamak için, ızgaralar restoran içine yerleştirilen arabadan…

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Ekim 2015

Türkiye'de döner kültürünü modern bir yorumla yeniden tanımlayan ve kökünden değiştiren Kasap Döner markasının yaratıcıları, 'İyi et herkesin hakkı' sloganıyla İstanbul'u yeni bir steakhouse konseptiyle buluşturdu. Izgara et ve köfte çeşitlerinin arabada servis edilmesinden ve 'parkta yemek yerken iki satır sohbet etme' kültüründen esinlenen İki Satır, Acıbadem, Bursa Kent Meydanı, ViaportOutlet, Viaport Venezia, Viaport Marina'da hem iyi et yemek hem de sokaktan kopmamak isteyenlerin şimdiden lezzet durağı oldu. Lezzet durağı diyoruz, zira İki Satır'ı sağlıklı, kaliteli ve uygun fiyatlı et lezzetlerinden ayrı olarak farklı kılan en önemli unsur, restoranın içine park etmiş olan ve mutfak hizmetinin sunulduğu ızgara arabası. Slogan, grafiti ve poster gibi unsurlarla sokak kültürünü ve markanın 'harbi ve iddialı' karakteristik özelliklerini yansıtan dekorasyonu sayesinde, arabadan servis edilen et ve köfte çeşitlerini, iki satır muhabbet eşliğinde tadımlamak mümkün. Lezette İstanbul'un en gözde steakhouseları ile boy ölçüşecek kadar iddialı olan İki Satır'da kişi başı adisyon ise hiç el yakmayacak ve ağız tadını hiç bozmayacak şekilde her bütçeye uygun. Bu sayede " masada esnaf lokantası" sloganının içini doldurmayı başaran İki Satır, "iyi et yemek için mutlaka yüksek bütçeler ayırmak gerekir" efsanesini de ortadan kaldırmayı amaçlıyor.



Farklı lezzet arayanlara 'İkiSatır' köftesi

İkiSatır'ın menüsünde dört çeşit köfte, altı çeşit ızgara et ve İkiSatır salata yer alıyor. Restoran, aynı adı taşıyan 'İkiSatır' köftesi ve 'İkiSatır' salatası ile farklı lezzet arayanlara hitap ediyor. Ayrıca, Balkan Köfte, Osmanlı Köfte gibi özel tatların yanı sıra doğal besi Afyon taze dana etlerinden elde edilen dana filetoları favoriler arasında geliyor.

İkiSatır'ın fark yaratan hikayesi…

İkiSatır'ın yaratıcıları, konsepte karar verirken, hem insanların lezzetli ve kaliteli yemek yemesini hem de sevdikleriyle birlikte vakit geçirecekleri özel bir mekan yaratmayı hedeflediler. Misafirlerinin 'sokaktan kopmadan' İkiSatır muhabbet edebilecekleri bir mekan yaratmak isteğinden hareketle restoranın da adını İkiSatır koydular.