Paris The Show İstanbul'da
ÜNLÜ STİLİ

Paris The Show İstanbul'da

Aşk şehri olarak bilinene Paris ve unutulmaz Fransız şarkılar, muhteşem bir ekip ile İstanbul'a taşınıyor. Paris The Show, sizi unutulmaz bir göster için Tim Show bekliyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Kasım 2015

Aşk kokan Paris sokakları Tim Show Center'a kuruluyor. Edith Piaf, Maurice Chevalier, Lucienne Boyer, Charles Trenet, Josephine Baker, Yves Montand, Charles Aznavour, Jaques Brel gibi Fransız müziğinin en büyük temsilcilerinin unutulmaz şarkıları ile süslenmiş Paris The Show gösterisiyle kendiniz romantik bir hikayenin içinde hissedeceksiniz.

Paris The Show'un öyküsü, ünlü bir sanatçı olma hayaliyle Monmartre'a gelen Françoise etrafında döner. Burada yolu, ileride arkadaşı, sırdaşı ve ruh ikizi olacak olan Edith Piaf'la kesişir. Meteliksiz şarkıcı Julius ile aralarında doğan romantizm ise aşkın Paris'te her daim zafer kazandığının kanıtı olacaktır.

Muhteşem bir ekip ve sahnede yaratılan olağanüstü atmosfer ile izleyenleri adeta eski dönem Paris sokaklarına götüren bu kabare, aynı zamanda aşkın şehri Paris'in kalbinden doğmuş Fransız şansonlarıyla dinleyenleri müzikal bir yolculuğa çıkaracak.

20-21 Kasım tarihlerinde, TİM Show Center'da sizlerle bulaşacak bu kabereyi kaçırmayın.