Iron Man World Türkiye'de
ÜNLÜ STİLİ

Iron Man World Türkiye'de

Türkiye’de de yayın hayatına başlayan Iron Man World dergisinin lansman partisi 1 Aralık Salı akşamı Ortaköy Hüsrev Kethüda’da gerçekleşti. Mazda sponsorluğunda gerçekleşen geceye iş, sanat, spor dünyasından ve cemiyet hayatından pek çok renkli isim katıl

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Aralık 2015

Amerika çıkışlı Iron Man Dergisi, Avustralya ve İsveç'in ardından 1 Aralık 2015'te Türkiye'de de yayın hayatına başladı. Gerek kadın, gerek erkek okurlara aynı anda; fitness, kaliteli ve sağlıklı yaşam konularında hitap edecek Iron Man World Dergisi, Fokus Pokus Medya Grubu bünyesinde hazırlanıyor. Dünyanın en saygın otomobil dergilerinden biri olan auto motor & sport'tan sonra ikinci dergisi Iron Man World'ü okurlarıyla buluşturan Fokus Pokus Medya, derginin ilk sayısını kutlamak için, davetliler ile Mazda sponsorluğunda Ortaköy Hüsrev Kethüda'da bir araya geldi. Fokus Pokus Medya ortakları Volkan Demirkuşak ve Yaman Yılmaz'ın konuşmasıyla başlayan gecede Iron Man World Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Birkan Demir Çalışkan da söz alarak dergi ile ilgili bilgiler verdi. Katılımın yoğun olduğu gecede davetliler 'Afffair' defilesinin ardından DJ kabinine geçen Ferhat Albayrak'ın performansı ile eğlenceye devam ettiler.

"İlk sayının kapağında yer almaktan çok mutluyum"

Derginin ilk sayısının kapağında ünlü oyuncu Cengiz Coşkun yer alırken, Türkiye'nin Ironman yarışmalarına en fazla katılan sporcusu Gökhan Doğruol da "Ayın Ironman'i" sayfasının konuğu oldu. Cengiz Coşkun Iron Man World'ün ilk sayısının kapağında yer almaktan mutluluk duyduğunu dile getirirken "Kendime özen gösteriyorum. Sporumu düzenli olarak yapıyorum, sağlıklı besleniyorum. Oyuncu olarak bu konulara zaten dikkat etmeniz gerekli. Eski profesyonel sporcuyum aynı zamanda. Iron Man World'ü Türkiye'ye getirdikleri için Fokus Pokus Medya'yı tebrik ediyorum. İlk sayının kapağında olmak büyük mutluluk benim için. Çekimler de çok keyifliydi, emeği geçen herkese ve tüm Fokus Pokus Medya ailesine teşekkür ederim" dedi.


Iron Man World'ün ilk sayısında yok yok
Genel Yayın Yönetmenliğini Birkan Demir Çalışkan'ın üstlendiği Iron Man World'de beslenmeden estetiğe, psikolojiden seyahate, otomobilden modaya dair konulara yer veriliyor. Yazı İşleri Müdürü Merve Akkaya, Wellness Gurme sayfası için her ay bir SPA otelini deneyimlerken Çalışkan ise, "Deniyorum" sayfası için her ay sporun farklı ve merak edilen dallarını deneyimleyecek. Çalışkan ilk ay için Muay Thai'yi denedi. "Motivasyon, Disiplin, Başarı" mottolarıyla yayın hayatına başlayan Iron Man World'de bütün bunların yanı sıra ünlü isimlerle ve onların spor hayatlarıyla ilgili röportajlar da yer alıyor. Sağlıklı yaşam için yemek tarifleri, kadın ve erkekler için giyim ve moda önerileri, alternatif antrenman tekniklerini de içerisinde bulacağınız Iron Man World her ay okurlarıyla buluşacak.