Barış Arduç Kiralık Aşk'a geri dönüyor!
ÜNLÜ STİLİ

Barış Arduç Kiralık Aşk'a geri dönüyor!

Kiralık Aşk dizisiyle Türkiye’nin gönlünde taht kuran ünlü oyuncu Barış Arduç iyileşerek dizi setine geri döneceğini sosyal medyadan duyurdu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 25 Ocak 2016

Kiralık Aşk'ın Ömer'i yakışıklı oyuncu "Barış Arduç diziden ayrılıyor mu?" sorularına cevaben sevenlerine güzel bir haber verdi ve sosyal medyadan sağlık durumu ile ilgili bilgi paylaştı. Son günlerde herkesin Barış Arduç'un sağlık durumu nasıl? Barış Arduç iyileşti mi? Defne'nin Ömer'i diziye geri dönecek mi? 31. bölümde oynayacak mı? gibi soruları sürekli soruluyordu. Tüm bu soruların cevabı haberimizde...

Barış Arduç geçtiğimiz günlerde oldukça şiddetli bir gribal enfeksiyon ve beraberinde konulan zatürre teşhisiyle tüm hayranlarını üzüntüye boğmuştu.

Kiralık Aşk dizi setlerine 1 hafta ara veren yakışıklı oyuncu Barış Arduç'un sağlık durumu hakkında, Kiralık Aşk'ın yapım şirketi Ortaks Yapım, açıklama yaparak "Oyuncumuz Barış Arduç'a uzun süren gribal hastalığı sonrası maalesef başlangıç seviyesinde zatürre teşhisi konulmuştur. Doktoru tarafından tüm gerekli tedaviler eksiksiz şekilde uygulanmaktadır. Kendisini merak edenlere selam söyleyen Barış Arduç'a, Ortaks Yapım ailesi olarak acil şifalar diliyor, bir an önce iyileşip aramıza katılmasını bekliyoruz" demişti.



Kiralık Aşk 30.bölümde gümbür gümbür geliyorum demişti...

8 Ekim 1987 İsviçre doğumlu yakışıklı oyuncu kısa zamanda büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Her hafta merakla fragmanları beklenen ve büyük bir ilgiyle izlenen Kiralık Aşk 30. Bölüm olan en son bölümünde rol almayan Arduç, diziye Türkiye'de ilk kez uygulanan Flashback tekniğiyle dahil olabilmişti. Barış Arduç sosyal medya hesabından 'Alkışlar iş arkadaşlarıma, teşekkürler herkese. Haftaya setteyim inşallah. Bir şey yok, geçti geçti' mesajı yayınlayarak sevenlerinin yüreğine su serpti.