Nurgül Yeşilçay detoks kampına girdi
ÜNLÜ STİLİ

Nurgül Yeşilçay detoks kampına girdi

Sosyete ve magazin dünyasında plaj paniği yaşanıyor. Nurgül Yeşilçay ve Gül Gölge Saygı gibi birçok ünlü isim, detoks kampına girdi. Ünlü isimler, yaklaşık 4 bin lira karşılığında yaza formda girmenin hayalini kuruyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Nisan 2016

Yaz aylarının yaklaşmasıyla kadınları zayıflama telaşı sardı. Sahillerde gönül rahatlağıyla dolaşmak isteyen magazin ve sosyete dünyasının ünlü isimleri de peş peşe yoğun bakıma girdi. Geçtiğimiz yaz fazla kilolarıyla eleştirilen Nurgül Yeşilçay, yeni filmi 'İkinci Şans'ın çekimlerine hız vermeden önce soluğu Bodrum'da aldı.

İki çocuk annesi olan Gül Gölge Saygı'nın da her ilkbaharda detoks yaptığı biliniyor. Sosyetik güzel, arada 'teknoloji detoksu' da yapıyor.

HEM TATİL HEM DETOKS

Burada evi olan güzel oyuncu, fırsattan istifade Türkbükü'ndeki Life&Co isimli detoks merkezinin yolunu tuttu. Burada 1 hafta kalarak detoks yapacak olan Nurgül Yeşilçay, bunun için de yaklaşık bin 500 euro yani 4 bin 500 lira ödeyecek.

Dünyaca ünlü model Kate Moss da her yaz Bodrum'a gelerek detoks yapıyor

YILDIZLARIN İZİNDEN...

Yeşilçay, merkezde daha önce aralarında Kate Moss, Naomi Campbell ve Kelly Brook gibi dünyaca ünlü yıldızların da yaptığı detoks programıyla zayıflayacak. Güzel oyuncunun yanı sıra sosyetenin en gözde isimlerinden Gül Gölge Saygı da detoks için aynı merkezin yolunu tuttu. Sosyetik güzel de özel detoks içecekleri ve yiyecekleri sayesinde yaza formda girmeyi planlıyor. Yine İstanbul'daki detoks merkezlerinde de birçok ünlü kilo verme çabasında...