Gülşah Alkoçlar'ın sırrı ortaya çıktı
ÜNLÜ STİLİ

Gülşah Alkoçlar'ın sırrı ortaya çıktı

Bir dönem göğüs kanseriyle mücadele eden Gülşah Alkoçlar, kendisini yardıma adadı. Alkoçlar’ın aynı hastalığa yakalanıp maddi durumu iyi olmayan hastaları gizlice tedavi ettirip masraflarını karşıladığı ortaya çıktı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Nisan 2016

Türk sinemasının usta oyuncusu Hülya Koçyiğit'in kızı Gülşah Alkoçlar, 2014'te yakalandığı göğüs kanserini başarılı bir tedaviyle yenmişti. Yaşadığı talihsiz hastalığa karşı savaşı kazanan 47 yaşındaki Gülşah Alkoçlar, kendisini hayır işlerine adadı. Yardımsever kişiliğiyle bilinen Gülşah Hanım'ın, kendisiyle aynı hastalığı yaşayan onlarca kadının tedavisini üstlendiği ortaya çıktı. Çevresinde maddi durumu olmayan birçok insana yardım elini uzatan Gülşah Alkoçlar, hiç tanımadığı halde kendisine sosyal medyadan ulaşanlara da destek oluyor.

ÖZEL DOKTORUNA GÖNDERİYOR

Yardım ettiği insanları hiçbir ayrım yapmadan kendisini tedavi eden doktoruna gönderenAlkoçlar'ın bütün masrafları karşıladığı öğrenildi. Teşvikiye'de bulunan özel klinikte birçok hastanın iyileşmesine aracı olan Gülşah Alkoçlar, yaptığı bu yardımın duyulmaması için ise büyük bir titizlik gösteriyor. Alkoçlar, önceki gün de instagram'dan kendisine yazan bir ihtiyaç sahibine de hemen geri dönüş yaptı. Yakın çevresinde adı 'İyilik Meleği'ne çıkanGülşah Alkoçlar, eğitim kampanyalarına verdiği destekle de gönüllerde taht kurmuştu.