Op. Dr. Cihantimur, World Next Top Model Jurisi
ÜNLÜ STİLİ

Op. Dr. Cihantimur, World Next Top Model Jurisi

Birçok güzellik yarışmasına katılım sağlayan Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrah Op. Dr. Bülent Cihantimur, şimdide Miss World Next Top Model yarışmasında, jüri üyeliği görevi için Beyrut’a diyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 30 Mayıs 2016

Bu sene 6.'sı gerçekleşecek olan Uluslararası World Next Top Model yarışması, Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta yapılacak. 44 farklı ülkeden modellerin yarışmacı olarak katıldığı uluslararası organizasyon, 31 Mayıs 2016, Salı günü gerçekleşecek. Op. Dr. Bülent Cihantimur'un jüri koltuğunda bulunacağı organizasyon, Ukrayna'dan, Fransa'ya, Uzak doğu ülkelerinden Venezüella'ya kadar geniş bir coğrafyadan modellerin katılımıyla gerçekleşecek.

Estetik Cerrah gözüyle modeller

Daha önce pek çok ulusal ve uluslararası güzellik ve modellik yarışmalarında jüri üyesi olarak görev alan Op.Dr. Bülent Cihantimur, bir estetik cerrah bakış açısıyla puanlarını vermek üzere bu organizasyonda bulunacak. Daha evvel yaşadığı jüri deneyimleri sonucunda davet edilen Cihantimur, adayların dünyanın en iyi mankeni olabilmek için katılacağı bu organizasyonda, hepsine başarılar dilediğini söyledi.