Buse Terim bebeğinin cinsiyetini açıkladı
ÜNLÜ STİLİ

Buse Terim bebeğinin cinsiyetini açıkladı

Buse Terim geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu kendi web sitesinden paylaşmıştı. Şimdi ise doğacak bebeğinin cinsiyetini açıkladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Haziran 2016

Buse Terim`in açıklaması:

Ne hissettiğimizi merak ettiğinizi duyar gibiyim. Önceliğimiz tabii ki sağlıklı ve sıhhatli olması. Bir çocuğun sağlığından daha önemli hiçbir şey yok bu hayatta. Bunu 26'ncı haftada doğan yeğenim Yaman`da da birebir yaşadım ve gördüm. Çocuk sahibi olma hayali çok güzel bir duygu. Bir o kadar da endişe verici. İçinizde bir canlıyı büyütüyor olmak çok ama çok mucizevi. İsteyen herkesin bu duyguyu hissetmesini dilerim.

Heyecanımı ve mutluluğumu benimle paylaştığınızı biliyorum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Bu yazılarımı okuyan hepinizden hep güzel duygular, dualar ve enerjiler istiyorum. Hayatımın en farklı günlerini, aylarını yaşıyorum. Her gün değişik duygularla uyanıyorum. Kızımızın içinde olduğu hayaller kuruyorum. Rüyalara dalıyorum. Hayal dünyama ortak olan sizlere çok teşekkür ederim.

İsmi ne olacak?

Cinsiyet belli olduktan sonra, ikinci soru `İsmi ne olacak?` oluyor tabii. Ama sanırım kız çocuğuna isim bulmak erkek çocuğuna kıyasla daha zor! Erkek için aklınıza bir sürü farklı isim geliyor ama kızda tıkanıp kalıyorsunuz, yani en azından bizde şu anda durum böyle.:) Bakalım en sonunda neye karar vereceğiz.

İsim önerileriniz varsa lütfen bu yazımın altına yorum olarak bırakırsanız çok sevinirim. Ben heyacanlıyım diyorum ama bir kız babası olmak için gün sayan Volkan'ın yanında benim heyecanım sönük kalıyor neredeyse...Mutluluğum ve sürprizim yazıda kalmasın beni görün de istedim. O yüzden bu haberi sizlere duyururken eşlik etsin diye bu fotoğrafları çektik. Umarım beğenirsiniz. İtiraf ediyorum, haberi aldığımdan beri pembe renk bana daha bir güzel görünür oldu! BUSE TERİM RÖPORTAJI İÇİN TIKLAYIN!