Yeni mekan: The Populist
ÜNLÜ STİLİ

Yeni mekan: The Populist

Tarihi Bomonti Bira Fabrikası’nda kapılarını açan, biradan yemeğe, müzikten özel etkinliklere şehrin tüm craft tatlarını barındıran The Populist, kalıpları yıkan konsepti ve mekân tasarımıyla şehrin eğlence ihtiyaçlarına farklı seçenekler sunuyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Temmuz 2016

Şehrin popüler eğlence rotası olma yolunda ilerleyen Bomonti Bira Fabrikası, birbirinden gözde mekanları ve konser alanı ile İstanbulluların yeni buluşma noktası oluyor. Bu buluşma rotalarından biri de The Populist. Birahane Sokak No:1D'de misafirlerini ağırlayan The Populist özenle seçilmiş taze bira çeşitleri, özel dekorasyonu ve zengin menüsü ile farkını ortaya koyuyor.



Bomonti Bira Fabrikası, yeni çehresiyle şehrin yeni eğlence ve kültür merkezi olmaya aday. İstanbul'un bu yeni merkezinin kendine has mekânı The Populist, alışılmışın dışında bir deneyim vadediyor. Kelime anlamı "ustalıkla işlenmiş" olan "craft" tatlar sunan The Populist, alışılmış lezzetlerden sıkılanlar için şehrin kalbinde yeni bir alternatif olarak dikkat çekiyor.



Lezzet ile eğlenceyi birarada sunma düşüncesi ile ortaya çıkan The Populist'de gündüz langırt ve parmak futbolu etkinlikleri, bayrak ve forma brandingleri akşamları dj kabininde birbirinde farklı soundlara sahip müzisyenleri ağırlıyor.

The Popülist'de müzik sesi susmuyor
Temmuz'da The Populist sahnesinde;

1 Temmuz DJ Tolga Alternative Music,
2 – 8 ve 9 Temmuz DJ Şükrü – Resident DJ,
15 Temmuz DJ Burak Süsoy Past Dance Party,
16 Temmuz DJ Hayko Saturday Night Fever Vol.1,
22 Temmuz DJ Nadir Duman Many Rock Any Pop,
23 Temmuz DJ Nikki Wild 80's & 90's Rock,
29 Temmuz DJ Style-ist Edit Funk MashUp ve
30 Temmuz'da DJ Levent Şen Indie Rock & Indie Pop & Pop Rock performansları dinleyicileri müziğe doyuracak.