Angelina Brad'in telefonunu engelledi
ÜNLÜ STİLİ

Angelina Brad'in telefonunu engelledi

Angelina Jolie, boşanma davası açtığı eşi Brad Pitt’in telefon numarasını engelledi. Pitt ise çaresizce Jolie’ye ulaşmaya çalışıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 27 Eylül 2016

Yılın boşanmasının kahramanları Angelina Jolie ile Brad Pitt cephesinde yeni gelişme... 12 yıldır birlikte olduğu Pitt'e geçtiğimiz hafta boşanma davası açan Jolie'nin, şimdi de ünlü aktörün telefonunu blokladığı öğrenildi. Pitt ile kesinlikle iletişim kurmak istemeyen güzel yıldız, sürekli kendisini arayan eşinin numarasını engelledi. Us Weekly dergisine konuşan çifte yakın kaynaklar; "Angelina, Brad'in telefon numarasını ve ondan gelecek tüm SMS'leri engelledi" dedi. Jolie'nin geçmişte de boşanmak istediği ancak Pitt'in bunun gerçekleşeceğine ihtimal vermediğini belirten kaynaklar, şöyle konuştu: "Brad, tamamen savunmasız yakalandı ve bir avukat bile tutmadı. O, Angelina'nın evliliklerini kurtarmaya çalışmasını tercih ederdi, çünkü hâlâ eşine aşık."

VELAYET KİMİN OLACAK?
Boşanma kararıyla büyük yıkım yaşayan 52 yaşındaki Brad Pitt'in, halen çaresizce Jolie'ye ulaşmaya çalıştığı ve sürecin medyanın önünde yaşanmasından rahatsız olduğu da belirtiliyor. Çiftin; 400 milyon dolarlık servetleri ve altı çocuklarının velayeti konusunda sıkı bir mücadeleye girmesi bekleniyor.