Bu albüm çok konuşulacak
ÜNLÜ STİLİ

Bu albüm çok konuşulacak

Fotoğraf çekimlerini Bennu Gerede'nin ve stil danışmanlığını Umut Eker'in üstlendiği, Selcan Asyalı'nın "Seni Severdim" şarkısına çektiği klibi çok konuşulacak gibi görünüyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 22 Kasım 2016

Avrupa müzik etiketiyle, 18 Kasım'da tüm dijital platformlar ve müzik kanalları ile piyasaya sürülen 7 şarkılık albümün prodüktörlüğünde Deniz Erdem, Cengiz Erdem var. "Bana inanmaları ve beni desteklemeleri gurur verici" şeklinde konuşan Selcan Asyalı'nın aranjörü ise Erhan Bayrak. Bennu Gerede'nin fotoğraf çekimlerini üstlendiği albümün stil danışmanlığını ise Umut Eker yaptı.

İlk klibini, sözü-müziği Ersay Üner'e ait olan, "Seni severdim" isimli şarkısına çeken Selcen Asyalı'nın albümündeki diğer şarkılar ise, Gökhan Tepe, Ayla Çelik, Emirkan, Şebnem Sungur, Rahmetli Aysel Gürel, Ravi İncigöz, Cüneyt Tek, Reşit Gözdamla, Yasemin Pulat gibi isimlere ait.

Spark Film Yapımcılığı ve Nadir Bekar yönetmenliğinde çekilen klib için, iki ay gibi bir ön hazırlık yapıldı ve klibe oyunculuk teknikleri ile hazırlanıldı. 3 yönetmenin, 90 kişilik cast ekibinin yer aldığı klip, gerçek zamanlı ve minimum tekrarlı olarak bir gün içersinde çekildi. Klipte kısa film havasını bulabilirsiniz.