Winter Wonderland temalı kermes
ÜNLÜ STİLİ

Winter Wonderland temalı kermes

Elif Gönlüm ve Sevda Kaya iş birliği yaparak “Winter Wonderland” temalı yılbaşı kermesi gerçekleştirdiler. Kermese cemiyet hayatının tanınmış isimleri katıldı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Aralık 2016

Elif Gönlüm ve Sevda Kaya iş birliği yaparak "Winter Wonderland" temalı yılbaşı kermesi gerçekleştirdiler. Kermese cemiyet hayatının tanınmış isimleri katıldı.

Bliss Event'in organizasyonuyla, Elif Gönlüm'ün, ev sahipliğinde düzenlenen Winter Wonderland temalı davet, kendi sektörlerinde marka olmuş ya da tasarımlarıyla ön planda olan birçok prestijli markanın katılımıyla gerçekleşti. Zengin ikramlar, yeni yıl sürprizleri ve DJ performansıyla, davetliler oldukça keyifli anlar geçirdiler.

Sürprizler arasında Tav Passport ana sponsoru tarafından passport kart ve primeclass Lounge kart hediye edildi. Travel Servis ise hizmet sponsoru Avrupa seyahat bilet ve yurt içi konaklama hediye edilirken, Raffles Hotel Spa çeki ve Dilara Choccolate tarafindan süslemeler yapıldı. Davetin amacı cemiyet hayatının seckin konukları ile markaları buluşturup yeni yıldan da alacağımız sinerji ile sevdiklerimizin network ağlarını genişletmek, marka bilinirliğine prestij ve değer katmayı hedeflemek olarak belirtildi. Ev sahibi Elif Gönlüm gerçekleştirdikleri kermes için "Yılbaşında sevdiklerine özel hediyeler almak isteyen kişilere kolaylık sağlamak için belirli sayıda tasarım markanın bir araya geldiği bu kermes ile konuklara beğendikleri tasarımcılarla tanışıp, ürünler ile ilgili daha detaylı bilgi alabilme imkanı sunuyoruz. Bunun yanında da zengin ikramlar, yeni yıl sürprizleri ve DJ performansı ile davetlilerimizi nezih bir ortamda ağırlayarak alışverişi daha keyifli hale getiriyoruz."dedi. Sınırlı sayıda tasarımcı markayı seçkin konuklarla buluşturan alışveriş etkinliği büyük beğeni topladı.

Herkes davetli
22 Aralık, 12:00 - 20:00 saatleri arasında, Zorlu Center'da bulunan Raffles Otel'de gerçekleşecek olan Winter Wonderland Alışveriş Festivali'ne katılmak isteyenler, tarihi ve yeri şimdiden not etsinler. FMV Ayazağa Işık Lisesi'nin "Alzheimer Hastalığı Farkındalık" projesine destek vermek için gerçekleştirilen kermese giriş ücrtersiz.