Kerem Bürsin yeni rolüne hazır
ÜNLÜ STİLİ

Kerem Bürsin yeni rolüne hazır

kerem Bürsin, atv’nin yeni dizisi ‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’teki rolü için sıkı bir eğitim gördü. ABD’de 3 buçuk ay boks dersi alan Bürsin, kampa Türkiye’de devam edip kendini Rocky’nin müzikleriyle motive etti.

GÜNCELLEME TARİHİ: 29 Aralık 2016

Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin, başrollerini Leyla Lydia Tuğutlu ve Gürkan Uygun'la paylaştığı atv'nin merakla beklenen dizisi 'Bu Şehir Arkandan Gelecek' için adeta 'Rocky' gibi çalıştı...

İNGİLİZ BOKSÖRDEN 3 BUÇUK AY EĞİTİM ALDI

Dizide yük gemilerinde çalışan ve dövüş sporlarıyla ilgilenen Ali Smith karakterine hayat verecek olan Bürsin, yaz aylarında gittiği ABD'de İngiliz boksör Tony Jeffries'ten 3 buçuk ay eğitim aldı. Günde 10 saat ringde ter döken ünlü oyuncu, rolüne mental olarak da hazırlanmak için elinden geleni yaptı. Dünyaca ünlü boksörün tecrübelerini dinleyen oyuncu, boksörün Kaliforniya'daki Box 'N Burn Boxing Fitness Salonu'nda çalışmalarına devam etti. Sabahları salonu açıp akşamları da kapatan Bürsin, çekirge misali antrenman yaptığı alanın da temizliğini gerçekleştirdi. Rolüne en iyi şekilde hazırlanmak için varını yoğunu ortaya koyan yakışıklı oyuncu, ABD'deki antrenmanlarına Teksas'ta devam etti.



YILDIRIM' GİBİ DESTEK

Bürsin, kamyon tekerleriyle yaptığı antrenmanlarda gücüne güç katarken çalışmaları esnasında dinlediği Rocky'nin müzikleriyle de kendini motive etti. Dizi çekimlerinin başlamasıyla Türkiye'ye gelen Bürsin, antrenmanlarını Türk boksör Avni Yıldırım'la sürdürdü. Profesyonel boksörlere taş çıkaran Bürsin'in bu süreçte sıkı bir diyet programı uygulayıp protein ağırlıklı beslendiği öğrenildi. Kerem Bürsin'in 'Bu Şehir Arkandan Gelecek' dizisindeki hazırlanma süreci ise yakışıklı oyuncu için "Turkish Rocky" benzetmesi yaptırdı.