DiCaprio'nun izinde
ÜNLÜ STİLİ

DiCaprio'nun izinde

Şarkıcı Harry Styles, beşinci kez bir top modele gönlünü kaptırdı. İngiliz müzisyen, Victoria’s Secret meleği Camille Rowe ile aşk yaşıyor

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Ağustos 2017

grubuyla şöhrete kavuşan İngiliz müzisyen , aşk hayatında 'nun izinden gidiyor. 23 yaşındaki Styles, Fransız top model ile yeni bir ilişkiye başladı. Styles ile kendisinden dört yaş büyük olan Rowe, geçtiğimiz günlerde New York'taki bir partiye birlikte katıldı. İkiliye yakın bir kaynak, "Harry, Camille'den çok etkileniyor ve ilişkisine sahip çıkıyor" yorumunu yaptı.

KENDALL VE CARA...

Victoria's Secret meleklerinden olan Rowe, genç müzisyenin ilk top model sevgilisi değil. Styles'ın adı daha önce; , Cara Delevingne, ve gibi ünlü modellerle anılmıştı. Styles'ın beşinci kez sevgilisini mankenler dünyasından seçmesi, akıllara top modellerle yaşadığı aşklarla tanınan Leonardo DiCaprio'yu getirdi. Eva Herzigova'dan Gisele Bündchen'e, Bar Refaeli'den Erin Heatherton'a, Toni Garrn'dan Nina Agdal'a kadar birçok ünlü modelle ilişki yaşayan Oscarlı aktör, bu alanda bir rekora sahip.