Prens Harry ve Meghan Markle'den ilk röportaj
ÜNLÜ STİLİ

Prens Harry ve Meghan Markle'den ilk röportaj

Nişanlandıklarını resmen ilan eden İngiltere Prens Harry ve Meghan Markle, önce Kensington Sarayı'nın bahçesinde basının karşısına çıktı. Ardından çift, ilk röportajları için kamera karşısına geçti.

GÜNCELLEME TARİHİ: 28 Kasım 2017

İngiltere tahtının beşinci sıradaki varisi Prens Harry(33) ve ABD'li oyuncu Meghan Markle(36), Prens Charles'ın çiftin nişanlandığını duyurmasının ardından Kensignton Sarayı'nda birlikte ilk röportajlarını verdi.

Kraliyet ailesinin gelin adayı Markle'ın, Prenses Diana'nın küçük oğlu Prens Harry tarafından tasarlanan nişan yüzüğü ilk kez görülürken çiftin düğün tarihi de belli oldu.

Nişan yüzüğüyle ilk kez görülen Markle ile mavi bir takım elbise giyen Prens Harry, röportaj süresince el ele tutuşarak ilişkileri hakkındaki detayları anlattı.

Çift, evlilik teklifinin Kensington Sarayı'ndaki Nottingham Cottage'da akşam yemeği için tavuk pişirirken gerçekleştiğini söyledi. ABD'li oyuncu Meghan Markle, Prens Harry'nin "çok tatlı, doğal ve romantik" bir şekilde evlilik teklifi yaptığını belirtti.

Markle, Prens Harry'nin evlilik teklifi için diz çökmesinin ardından ve prens daha cümlesini bitirmeden aniden "Evet" dediğini aktardı.

Prens Harry; "Meghan'a inanılamayacak kadar hızlı bir şekilde aşık oldum. Sanki bir anda gökyüzündeki bütün yıldızlar belirdi. Her şey mükemmeldi.

Kraliyet ailesi üyeleri, İngiliz politik liderlerleri ve dini figürleri çifti nişanından dolayı kutladı.

İngiliz medyası röportaj sırasında Prens Harry'nin suskun, Meghan Markle'nin ise son derece rahat olduğunu vurguladı.

Bu güzel kadın, kelimenin tam anlamıyla hayatıma girdi- ben de onun hayatına girdim" diyerek, Meghan Markle ile ileride bir aile kurmak istediğini belirtti. "Çocuk düşünüyor musunuz?" sorusuna ise "Her şey sırayla" yanıtını verdi.

Prens Harry, kraliyet ailesine katılmanın "hiç kimse için kolay olmadığını" ancak o ve nişanlısının gelecekte bir takım olacağını vurguladı.

Meghan Markle, Prince Harry olan ilişkisi dolayısıyla medyanın kendisine olan yoğun ilgisine tamamen hazırlıksız olduğunu ve özellikle kendisinin siyah bir anneye ve beyaz bir babaya sahip olmasından dolayı karışık ırk mirasına odaklanılmasının "kalp kırıcı" olduğunu söyledi.

Markle, kendisi ve Prens Harry ile ilgili haberleri de hemen okumamaya karar verdiğini sözlerine ekledi.

Kraliyet yetkilileri, Prens Harry'nin Meghan Markle'ın nişan yüzüğünü kendisinin tasarladığını belirtti.

Nişan yüzüğünün, Harry 12 yaşında iken 1997'de hayatını kaybeden annesi Prenses Diana'nın son koleksiyonundan iki pırlanta içerdiği aktarıldı.

Kraliçe 2. Elizabet'in resmi kuyumcu Cleve and Company tarafından yapılan yüzük için, Prenses Diana'nın pırlantaları ile Harry için özel önemi olan Bostwana'dan gelen bir taş altın bir halka üzerine monte edildi.

Nişanlısının yüzüğü için annesinin pırlantalarını kullanan Prens Harry, Markle ile Prenses Diana'nın tanışsabilselerdi yakın arkadaş olabileceklerini söyledi: "Sorgusuz sualsiz birbirlerine çok yakın olurlardı. Onun (Prenses Diana) ayın üzerinden zıpladığını ve benim için çok heyecanlı olduğunu hayal ediyorum. Fakat, eğer burada olsaydı muhtemelen aralarından su sızmazdı. Meghan annemin en yakın arkadaşı olurdu."