"Beyonce'yi 9 yıldır aldatıyorum"
ÜNLÜ STİLİ

"Beyonce'yi 9 yıldır aldatıyorum"

ABD'li ünlü rapçi Jay Z, R&B yıldızı eşi Beyonce'yi dokuz yıldır aldattığını itiraf ederek, boşanabilecekleri imasında bulundu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 30 Kasım 2017

Son albümü "4:44" ile 60. Grammy Ödülleri'nde sekiz dalda aday olan ünlü rapçi Jay Z, eşi Beyonce'u aldattığını itiraf etti.

47 yaşındaki müzisyen, New York Times'tan Dean Baquet ile bir röportaj gerçekleştirdi. Jay Z, eşini dokuz yıldır aldattığını söyleyerek, boşanabileceklerini ifade etti.

New York doğumlu rapçi, eşine olan sadakatsizliğinin geçmişinde aldığı yaralardan dolayı meydana geldiğini belirtti.

Bu yara izlerinin onu, daha önce Lemonade isimli şarkısında aldatıldığını ifade eden Beyonce'den uzaklaştırdığını aktardı: "Hayatta kalma moduna girdiğinizde ne yaparsınız? Bütün duygularınızı kapatırsınız. Kadınlara karşı bile... Duygusal olarak kapandığınızdan birine bağlanmanız da mümkün olmaz. Benim açımdan bu çok derin bir süreç... Ve sonra her şey bundan sonra meydana gelmeye başlar: sadakatsizlik."

Jay Z, daha sonra Beyonce ile birlikte yaptıkları ortak müzik çalışmasına değindi:

'Sanatı terapi seansı gibi görüyorduk ve birlikte müzik yapmaya başladık. Onun o sırada yaptığı müzik benden daha ileriydeydi. Bu yüzden ortak albüm yerine, onun albümü çıktı. Ancak birlikte yaptığımız bir sürü şarkı var. Onun asla "Ben bu albümü yapıyorum" gibi bir tavrı olmadı."

Diğer taraftan birlikte yaptıkları müzik çalışmasının onların ilişkisini kötü etkilediğini ve çiftin arasında tartışmalara neden olduğunu ekleyen Jay Z, Beyonce ile boşanabileceklerine ima ederek şunları söyledi:

"Bilirsiniz, çoğu insan çekip gider ve insanların boşanma ihtimali kendilerini göremediklerinden yüzde 50 gibi olur. Fakat en zor şey; birinin yüzünde ona acı çektirdiğinizi görmeniz ve kendinizle yüzleşmeniz gerektiğini fark etmenizdir."

Daha önce 21 kez Grammy ödülü kazanan Jay Z'nin son albümünde eşini aldattığını kabul ettiği iddia edilmişti.

2008 yılında evlenen Beyonce ve Jay Z'nin Blue Ivy adında 5 yaşında bir kızları ile Sir Carter(erkek) ve Rumi Carter(kız)isimli geçen haziran ayında dünyaya gelen ikizleri bulunuyor.