Ünlülerinin ilk buluşma hikâyeleri
ÜNLÜ STİLİ

Ünlülerinin ilk buluşma hikâyeleri

Ünlü isimlerin birbirinden tuhaf ilk buluşma hikâyelerini okurken çok şaşıracaksınız...

GÜNCELLEME TARİHİ: 29 Aralık 2017

OLIVIA MUNN

Hollywood'un tuhaflıkta sınır tanımayan buluşmaları arasında yerini alan Olivia Munn'ın oldukça garip bir hikâyesi var.

Hoş biriyle çıktığı yemek, onun aniden et bıçağını Olivia'ya doğrultarak, "Normal bir insandan daha fazla dişin var gibi görünüyor, dişlerini sayabilir miyim" demesiyle korkutucu bir hal almış. Böyle durumlarda yapılacak tek bir şey var; oradan hemen uzaklaşmak!

ZOE KRAVITZ

Big Little Lies dizisinin başarılı oyuncusu Zoe Kravitz, tuhaf buluşmalar konusunda listenin üst sıralarında. Bir röportajında hoşlandığı erkekle ilk buluşmasını anlatan Zoe, buluşmada müzik, filmler ve onun yeni kaplumbağası Gary hakkında konuştuklarını söylüyor.

Ertesi gün Zoe'yi aradığında, ikinci buluşma için değil, kaplumbağası Gary'ye birkaç günlüğüne göz kulak olup olmayacağını soruyor Zoe'ye. İşler burada ilginçleşiyor. Gizemli adam Zoe'nin evine uğrayıp bir spor çantası bırakıyor. Ünlü oyuncu çantayı açtığında onu 15 kiloluk bir Afrika kaplumbağası karşılıyor. Bir ay sonra, ikinci buluşmaya çıkıyorlar. Buluşma gayet güzel geçiyor, ama Zoe'nin bir aydır evinde olan kaplumbağa hakkında tek söz yok. Sonuç olarak, kaplumbağa Gary, yaz boyunca ünlü oyuncunun evinde kalıyor, şu an ise kaplumbağa barınağında.

MICHAEL FASSBENDER&ALICIA VIKANDER

Ekim ayında İbiza'da evlenen Michael Fassbender ve Alicia Vikander, Toronto Film Festivali'nde dans pistinde tanışmış. Karizması reddedilemez bir gerçek olsa da, Michael Fassbender'ın çok iyi bir dansçı olmadığını söylemeliyiz.

Birbirine çok yakıştırdığımız çift iyi bir başlangıç yapmış fakat dans pistinde kendine olan güvenini kaybeden Michael bir röportajında; "Alicia ile dans edene kadar bu konuda fena olmadığımı düşünüyordum fakat onunla sahnedeyken iki sol ayağım varmış gibi hissetmeye başladım" diyor.

RYAN REYNOLDS&BLAKE LIVELY

Hollywood'un gözde çifti Ryan Reynolds ve Blake Lively kusursuz ilişkilerine nasıl başlamışlar dersiniz? The Green Lantern filminin setinde tanışan ünlü oyuncular, başta sadece arkadaşlarmış.

Hatta tıpkı arkadaşların yaptığı gibi o zamanki sevgilileriyle dörtlü bir buluşma bile ayarlamışlar. İlk buluşmalarının sevgilileriyle olması zaten yeterince tuhafken, Ryan ve Blake arasındaki elektriğin fark edilmeyecek gibi olması da durumu iyice içinden çıkılmaz bir hale sokmuş. "Çok uzun zamandır arkadaş olduğumuz için garipti fakat yine de bir ilişkiye başlamanın en iyi yolu arkadaş olmaktan geçiyor bence" diyor Ryan Reynolds.

KELLY ROWLAND

Destiny's Child grubunun başarılı ismi Kelly Rowland'ın da başından utançla hatırladığı bir buluşma geçmiş.

Birlikte sinemaya gittiği erkeğin omzunda uyuyakalınca, buluşma bambaşka bir hal almış. Uyumak neyse de, horlama ve salya konusu işin içine girince buluşmanın tatsızlaşmasına şaşmamalı.

EMMA WATSON

Emma Watson da ilk buluşmada bulunduğu ortamdan koşarak uzaklaşmak isteyenlerden… Bazen çıktığınız kişi ona karşı duyduğunuz tüm ilgi ve saygıyı tek cümlesiyle yerle bir eder. Emma Watson bir buluşmasında bu durumu birebir yaşamış.

Her şeyin yolunda gittiği sırada "Şişman ya da çirkin insanlarla arkadaşlık kurmuyorum" diyen yakışıklı prens, geri kurbağaya dönüşmüş. Tabii başka bir buluşma gerçekleşmemiş. "Her şey o anda bitti" diyen Emma'ya hak vermemek mümkün değil.