Meghan Markle'ın gelinliği belli oldu
ÜNLÜ STİLİ

Meghan Markle'ın gelinliği belli oldu

Prens Harry’nin nişanlısı Meghan Markle’ın düğününde giyeceği gelinlik belli oldu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Mayıs 2018

İngiltere Prensi Harry ve ABD nişanlısı Meghan Markle'ın düğününe haftalar kala, 19 Mayıs'ta gerçekleşecek törenle ilgili detaylar netleşmeye başladı. Markle'ın daha önce çok konuşulan 135 bin dolar değerindeki gelinliğinin tasarımı ortaya çıktı.

Markle'ın her iki ebeveynininde kraliyet ailesi geleneklerine uygun şekilde çiftin düğününe katılacakları belirtildi. Markle'ın annesi Doria Ragland ve babası Thomas Markle, evlilik töreninden birkaç gün önce İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, Prens Philip, Prenses Charles ve Camilla Parker ile tanışacak.

İngiliz Daily Mail Gazetesi'nin haberine göre, Kraliyet ailesine yakın kaynaklar Prens Harry'nin nişanlısı Meghan Markle'ın 19 Mayıs'ta gerçekleşecek düğününde bir tanesinin tasarımı İngiliz moda evi Ralph & Russo'ya ait olan iki farklı gelinlik giyeceğini söyledi.

36 yaşındaki eski ABD'li oyuncunun Ralph & Russo tasarımlı el yapımı ve boncuk işlemeleri bulunan gelinlikle (fotoğraftaki), Prens Harry ile evlilik yemini etmek için, St. George Şapeli'ndeki koridorunda yürüdüğü andan itibaren, 2. Elizabeth'in Windsor Sarayı'nda düzenleyeceği resepsiyona kadar görüleceği belirtildi.

Bir başka kaynak ise, 135 bin dolarlık bir fiyatı olan gelinliğin bedelinin gizlice Prens Harry'nin ailesi tarafından ödendiğini söyleyerek, "Fiyatı çok fazlaymış gibi geliyor ama sonuç olarak bu yılın düğünü olacak, neredeyse tamamen el yapımı olan bu gelinlik için birçok insan neredeyse yüz saat boyunca emek harcadı" ifadelerini kullandı.

Diğer taraftan Markle'ın gelinliği 2011'de Prens William ile dünyaevine giren Kate Middleton'un gelinliğini gölgede bırakamadı. Geçtiğimiz ay üçüncü çocuğunu dünyaya getiren Cambridge Düşesi, Alexander MacQueen tasarımı 250 bin sterlin değerinde bir gelinlik giymiş ve tasarım moda tarihinin en çok konuşulan gelinlikleri arasına girmişti.