Kaia Gerber: Annem bana modellik dersi vermedi
ÜNLÜ STİLİ

Kaia Gerber: Annem bana modellik dersi vermedi

Efsane süper model Cindy Crawford'ın kendi gibi model olan kızı Kaia Gerber, "Annem bana hiç modellik dersi vermedi" dedi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Mayıs 2018

Cindy Crawford'ın kendi gibi model olan kızı 16 yaşındaki kızı Kaia Gerber, annesi hakkında açıklamalarda bulundu. Ggenç model hakkında merak edilenleri anlattı.

Size yeni nesil süpermodel diyorlar. Size anneniz mi taktik veriyor?

- İnsanlar bana bakınca annemi görüyorlar. Bence bu bana iltifat. Çekirdekten yetişmeye gelince: annem bana hiç modellik dersi vermedi. "Podyumda şöyle yürü, böyle poz ver" demedi. Evde podyum yok, koridorlarda da defilede yürür gibi yürümüyoruz. Ama tüm hayatım onu izleyerek geçti. 13 yaşından beri model olmak istiyorum ve hayalimi gerçekleştirdim. Süreçte her anne gibi yardımcı oldu, o kadar.

Süpermodel kızı olmak avantaj mı?

- Bence 'süper' o kadar hafife alınacak, kolay elde edilecek bir kavram değil. Çalışıp elde edilmesi gereken bir titr. Onun için benim için biraz fazla. En azından şimdilik.

Çok gençsiniz ama hayatınız hayli hareketli. Ne ifade ediyor size tüm olup bitenler?

- Evet, moda haftalarının tozunu attırsam da günün sonunda 16 yaşındayım. 11'inci sınıfa gidiyorum. Chanel defilesinde yürüyüp, ertesi günü matematik sınavına giriyorum. Kimya dersinden zorlanıyorum. O yüzden çok fazla kafa yormuyorum, anı yaşıyorum. Ama bana hak verin: 16 yaşındaki herkes gibi hayatımda ne yapmak istediğimi bilemem. Yeni şeylere açığım, yaşayıp göreceğim. Kimya dersi aldım, çok iyi değilim ama annem de kimya mühendisi aynı zamanda, o yüzden belli olmaz belki ben de yaparım.

Abiniz Presley de model, babanız George Clooney'nin ortağı. Böyle 'süper' bir aileye mensup olmak nasıl bir şey?

- Biz 'süperiz' demiyoruz tabii ki! Bir araya geldiğimizde normal aileler gibi yemek yiyor, yürüyüşe çıkıyor veya bisiklete biniyoruz. Öyle 'Ay ne süperiz' diye bir durum yok yani. Normaliz biz.