Yılın düğününde bir Türk vardı!
ÜNLÜ STİLİ

Yılın düğününde bir Türk vardı!

Milyonların ekran başında izlediği Prens Harry ve Meghan Markle'ın düğününe katılanlar arasında bir de Türk vardı...

GÜNCELLEME TARİHİ: 27 Mayıs 2018

Avrupa monarşisinin en katı kurallarına sahip Britanya Krallığı'nı dize getiren bir gelin adayının mutlu sona kavuşması hepimizin içindeki romantizm canavarını hortlatıverdi. 'Bir İngiltere prensi ile kim evlenemez?' diye liste yapsanız, listedeki tüm şıklara sahip bir gelin adayından bahsediyorum.

Afrika kökenli bir Amerikalı olması, oyunculuk yapması, önceden evlenip boşanması, damattan yaşça büyük olması ve ailesinin yarattığı skandalların hiçbiri prensin, sevdiği kadını sahiplenmesine engel olamadı. Prenses Diana'nın hayatına mal olan saray kurallarını dinlemeyen Prens Harry ile aşkın bir kere daha kazandığını görmüş olduk.

Sanki bol reytingli bir aşk dizisinin mutlu sona sahip final bölümünü izler gibiydik.

GELİNLİK

Meghan Markle'ın evlenene kadar yarattığı özgür tavrına uygun bir seçim yapmasını hayal etmedim değil. Ama gördük ki, en azından bunda kazanan saray kuralları oldu. Beklediğimden çok daha geleneksel ama bir o kadar da zarif bir gelindi Meghan Markle.

Her ne kadar kreatif direktörü İngiliz tasarımcı Clare-Waight Keller olsa da en köklü Fransız markalarından Givenchy Haute Couture'dan seçim yapılması şaşırttı.

Gelinlik sosyal medya âlemini ikiye böldü. Benim gibi çok zarif bulanlar da vardı, sıkıcı sadelikte bulanlar da. Gelinliğin fiyatı hakkında en son okuduğum bilgi, 1 milyon 200 TL olduğuydu. Elbette bu fantastik rakamlar, marka konumlandırma stratejilerinden başka bir şey değil. Tıpkı, varla yok arası makyajının 18 bin dolara yapılmadığı gibi.

TEK TÜRK

Kiliseye girişte gözlerim bir adet Türk yakaladı. Bodrum Six Senses Kaplankaya'nın kurucularından Burak Öymen ile eşi Tereza Maxova da davetliler arasındaydı. Başarılı işadamı ile Prens Harry'nin arkadaşlığı zaten biliniyor. Hatta bir dönem Prens Harry'nin gizlice Bodrum'a gelip Kaplankaya'da kendisine ait özel suitte kaldığı konuşulmuştu.

Pelin Kaya