Anne Marie, kalacağı villaya Türk halısı istedi
ÜNLÜ STİLİ

Anne Marie, kalacağı villaya Türk halısı istedi

17 Temmuz’da Belek’te sahneye çıkacak olan İngiliz şarkıcı Anne Marie, kalacağı ultra lüks villaya Türk halısı serilmesini istedi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Temmuz 2018

'Rockabye' şarkısıyla geçtiğimiz yıl müzik listelerini alt üst eden Anne Marie, 17 Temmuz'da Regnum Carya'da vereceği konser öncesi şaşırtıcı taleplerde bulundu. Konserden iki gün önce Türkiye'ye gelecek olan ünlü şarkıcıya, 10 kişilik ekip hizmet edecek

Türkiye'de ikinci kez müzikseverlerle buluşacak olan İngiliz şarkıcı; konaklayacağı lüks villaya Türk halısı, yapboz ve hayranlarına imza vermek üzere özel bir kalem istedi. Belek'te Regnum Live in Concert etkinliği kapsamında sahneye çıkacak olan güzel yıldız, taleplerini menajeri aracılığıyla otel yönetimine iletti.

27 yaşındaki şarkıcı, konserden iki gün önce ultra lüks özelliklere sahip Crown Villa'ya yerleşecek. 3 bin 800 metrekarelik villada Anne Marie'ye; uşak, aşçı, servis ve temizlik elemanlarından oluşan 10 kişilik özel bir ekip hizmet edecek. Havaalanından helikopter ile otele getirilecek olan ünlü sanatçı, havada kısa bir Antalya turu da yapacak. Daha önce Fonsi, Gianluca Vacchi, Rita Ora ve Goran Bregoviç gibi dünyaca ünlü isimleri ağırlayan Belek'teki lüks otelde; Anne Marie'nin ardından 30 Temmuz'da Tom Jones, 14 Ağustos'ta ise Dua Lipa sahneye çıkacak.